2777
2789
عنوان

رسپی بندری خوشمزه

165 بازدید | 25 پست

خب حوصله سر رفته پس رسپی میگم. 

یه بندری خوشمزه درست می‌کنم هرکی خورده باشه انگشتای پاشم میخوره🙂‍↕️😂

سیب زمینی و سوسیس و کدو

(اره کدو اونقد خوشمزه میکنههههه. طعم خاصی نمیده فقط طعم ها هارمونی خاصی پیدا میکنه🤣 پوست کدو رو می‌کنی و نگینی هم قد سیب زمینی و سوسیس خورد میکنی) 

همشونم جداگانه سرخ میکنی. در نهایت میریزی‌ تو یه تابه

قابلمه جدا سس درست میکنی(سس هم دارهههه.) گوجه رو پوست میکنی. نگینی خورد میکنی میریزی تو یه قابلمه کوچولو. روش آب میریزی. میذاری نرم بشه. پخته و نرم شد با گوشت کوب له میکنی حالت سس پیدا کنه. دوقاشق رب اضافه میکنی غلط بشه. یکم قل خورد میریزی روی مخلوط سیب زمینی سوسیس کدو

یبار اینطوری درست کنید خیلی خوشمزس.

فقط 40 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا لایک نکن عزیز...تیکر کنکور🌱.الان باید از پس زندگی بربیام. بعدا یادم بنداز برات تعریف کنم چقد همه‌چیز پیچیده بود. چطور یه‌سری چیزهارو به ناچار تحمل کردم و فهمیدم بعضی از مسیرها نه انتخاب من بودن نه چیزی بودن که دلم میخواست؛ اما مجبور شدم ادامه بدم...

واکنش بندری : مشتی کدو تو من چیکار می‌کنه ؟؟🙄

ز دیار ایران باستان خاندان پر شکوه هخامنشیان اصالت ستودنی بختیاری فرزند زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست شیدا و دیوانه فوتبال طرفدار سه آتیشه استقلال 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه و عظمت ایران آسیا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدو دوست ندارم بندری من اینجوریه خیلی هم خوشمزه میشه

پیاز رو خلالی خورد میکنم سرخ میکنم سوسیس روهم باهاش تفت میدم سرخ که شد رب رو تفت میدم بهشون اضافه میکنم و در اخرهم پنیرپیتزا اضافه میکنم

تو هم دوس نداری؟من نمیدونم جرا نمیتونم با بندری ارتباط بگیرم

خوبه بد نیس 

ولی سوسیس کالباس مصرف نمیکنیم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲

عامو چرا قیمه رو ریختی رو ماستا😂

یه بار اینجوری درست میکنم 

ولی اسمش بندری نیستهااا

بندری یعنی پیاز وسوسیس و رب وادویه فلفل فراوون

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍

عاشق بندری مخصوصم بخاطر پنیرپیتزاش عاشقش شدم

کدو نمیزارن تو بندری

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن