2777
2789
عنوان

دردو دل یه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 32 پست

انشاالله به آبروی امام حسین ک مشکلاتت حل شه

از همین امشب شروع کن ی چله بردار ،مثلا زیارت عاشورا یا حدیث کسا یا....

بعدشم اصلا اصلا غصه نخور خدا خودش طوری درست میکنه ک اصلا باورت نشه

خودم سر جهازم خیلی کم و کسر داشتم ولی قربونش برم یه جوری جور کرد ک خودمم موندم

بازآ بازآ هرآنچه هستی بازآ💖💖گر کافر وگبر وبت پرستی بازآ / این دَرگه ما درگه نومیدی نیست💖💖صد بار اگرتوبه شکستی باز آ😥😥
خب شما زیاد ایراد داری .اینکه هنوز جهیزیه جور نشده تاریخ عروسی رو گذاشتی .عجله داری .و اینکه پول چرا ...

آخه اونم ۶ر موقع من نیاز داشتم بهم پول داده واقعا بدشانسی آوردیم وگرنه پول داشتیم هنوزم تو حکمت خدا با این همه مشکل موندم.آخه ما رسم نداریم اینقد بین عقدو عروسی فاصله باشه وسی هم از مشکلاتمون خبر نداره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل خودمون می‌سازیم . آینده نگر باشید .

عزیزم خیلی خودمو نگه داشتم بهت چیزی نگم اصلا تو فاز خودتی یا معنی مشکلو خوب نمیدونی یا زیاد شام خوردی رفتی رومنبر هی نصیحت میکنی.

عزیزم خیلی خودمو نگه داشتم بهت چیزی نگم اصلا تو فاز خودتی یا معنی مشکلو خوب نمیدونی یا زیاد شام خورد ...

شما از همون اول معلوم بود .برات متاسفم تو همون توهم بمون بهتر .باهات بحث نمیکنم .کلا مشکل داری .بی پولی عقلت رو هم زایل کرده .

باهمه جنگ داری .فرهنگ نداری و معنی مشورت و انتقاد متوجه نشدی .سطح شعور ببر بالا بعد تایپ کن .  

بعضیا از هیچی خبر ندارن نظرهم میدن

خبر دارم اتفاقا باید ساده گرفت اره وقتی پول نیست تلویزیون لازم نیست

موکت هم میشه شروع کرد ! فرش تخته ای ۱۰ م شده 

تازه میگن زمین خریدیم فروش نمیره ارزون بدن تموم شه

کلا الان شروع زندگی سخته باید نزاشت کسی بیاد خونه رو ببینه و ساده گرفت واقعیته

من دوست دارم برم همونجاییی که آنه در قصه هاش بود شایدم الان باشم … با یک صلوات و حمد قشنگت برای رسیدن به آرزوهام بهم انرژی مثبت بده و منو راهی سفر کن و منم ندیده دوستت دارم و میگم انشاالله آرزوهات زود زود برسی البته صلاح باشه…. یادتم باشه چیزی به زور از خدا نخواه وگرنه ….
شما از همون اول معلوم بود .برات متاسفم تو همون توهم بمون بهتر .باهات بحث نمیکنم .کلا مشکل داری .بی پ ...

همون اولشم گفتم بی پول نبودیم بدشانسی آوردیم شما فرهنگتو به همه ی ما نشون دادی با این طرز صحبت کردنت فک کنم بچه مدرسه ای مامانت تابستون گوشیو داده دستت داری عقده هاتو خالی می کنی.درضمن هم خودم هم شوهرم شاغلیم فقط این برهه از زمان به مشکل برخوردیم.عقلشو نداری مشورت نده که سوژه بشی.

همون اولشم گفتم بی پول نبودیم بدشانسی آوردیم شما فرهنگتو به همه ی ما نشون دادی با این طرز صحبت کردنت ...

یک آدم عصبی عقده ای بینوا .تو گ و ه میخوری پس نظر میخوایی .پس بشین بتمرگ گوش کن .

انتقاد میکنن باید جنبه داشته باشی بچه بازی شده اینجا .

یک آدم عصبی عقده ای بینوا .تو گ و ه میخوری پس نظر میخوایی .پس بشین بتمرگ گوش کن . انتقاد میکنن باید ...

گوهم خوردی بی عقل چس مغز هرجا بری زیپ دهنتو وا کنی بی عقلی تو نشون میدی زدی کارشناسی ارشد ولی درحد دخترای تازه به سن تکلیف رسیده حرف میزنی عقلت مونده تو اون سن.بین این همه آدم که نظر دادن تو شل مغز گوه خودتو خوردی فقط زورت نکردم که بیای عن افشانی کنی😂