2777
2789
عنوان

دردو دل یه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 32 پست
گوهم خوردی بی عقل چس مغز هرجا بری زیپ دهنتو وا کنی بی عقلی تو نشون میدی زدی کارشناسی ارشد ولی درحد د ...

خاک بر سر دهاتی معلوم شد تو تایپ هاش زده ۳ سال عقد بعد این جا میگه رسم داریم زود بریم خونه بخت .دروغگو بی صفت پیر دختر شدی هنوز زود رفتی  .چقدر بدبختی .روانی به جای خونه بخت باید بری مستقیم تیمارستان .من با دیوونه بحث نمیکنم 

پشت کوهی 

خاک بر سر دهاتی معلوم شد .چقدر بدبختی .روانی به جای خونه بخت باید بری مستقیم تیمارستان .من با دیوونه ...

😂😂😂دیونه تویی که حرف مفت میزنی خودتو میندازی تو درد سر مث الان میسوزی.😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خبر دارم اتفاقا باید ساده گرفت اره وقتی پول نیست تلویزیون لازم نیست موکت هم میشه شروع کرد ! فرش تخت ...

زندگی ک تو میگی زمان حضرت علی هم نبوده بیچاره امید و آرزو داره برا چشه بره تو ی خونه با چهارتا درو دیوار خالی