2777
2789

سلام....ممنون میشم کسی اگر خودش و یا آشناهاش اطلاعاتی داره بهم بگه..راستش ناراحتم...

من پدرم تهرانی هستند و من خودم هم متولد تهران هستم ولی مادرم اهل یکی از شهرهای دیگر هستند و اونجا زندگی می‌کنند...همسرم هم همشهری مادرم هستند ولی ما تهران زندگی می‌کنیم ...من بارداری خیلی سختی داشتم و برای استراحت پیش مادرم رفتم که به خاطر مسمومیت شدید بارداری سزارین اورژانسی شدم.‌..بعد زایمان هم مدتها حالم خوب نبود و همسرم از فرصت استفاده کرده بود و  بدون مشورت با من زود رفته بود شناسنامه گرفته بود و دخترم رو متولد شهر خودش ثبت کرده... ناراحتی و جنگ و جدال فایده ای نداشت و گفتم کاریه که شده .ولی .الان از یه نفر شنیدم ‌که اگر پدر و مادر ساکن تهران باشن و بچه شهر دیگه به دنیا بیاد میدونستند شناسنامه رو از تهران بگیرن ..واقعا چنین چیزی هست؟؟؟

خواهش میکنم اگر اطلاعاتی دارید بگید....  

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

بچه هر شهری دنیا بیاد همونجا مینویسن محل تولدش رو.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اطلاعاتی ندارم ولی به نظرم ثبت احوال هیچوقت به صرف محل سکونت پدر و مادر محل تولد کودک رو تغییر نمیده و کودک هر جا به دنیا بیاد همونجا رو تو شناسنامه مینویسن .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شناسنامه رو از بیمارستانی ک زاییدی میفرستن ثبت احوال

کل ایران یکیه بابا. هیچ جا راهمون نمیدن حتی اگه مال ناف تهران باشی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حتی اگر تهران هم شناسنامه میگرفتید محل تولد همون شهر میزدن.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

حالا چه فرقی میکنه صادره از کجا باشه؟؟؟؟حتی از لندن هم میخواستی شناسنامه بگیری محل تولد شهر مادرتون رو میزد.

خیلی ممنون از تمام دوستانی که پاسخ دادن ...پس در هر صورت همون شهر مادرم شناسنامه ثبت می‌شده....میخواستم برم با شوهرم دعوا کنم ها.  

ناراحتم  چون میخواستم کد ملی دخترم تهران باشه که دیگه قسمت نشد..آخه بچم قراره تهران مدرسه بره...

من دستهام بعد زایمان دچار مشکل شدن نمیتونم زیاد تایپ کنم....ببخشید دونه دونه نتونستم جواب بدم....  

سلام.شما این قضیه شناسنامه بچتونو تونستید حل کنید

سلام عزیزم....من الان کامنتت رو دیدم....نه متاسفانه....نتونستم کاری بکنم چون شوهرم زود رفته بود شناسنامه گرفته بود و کد ملی صادرشده بود....بعضی ها میگن در کل نمیشد کاری کرد ولی چندنفری هم گفتن اگه قبل از صدور شناسنامه آشنا پیدا میکردید میشد شناسنامه و کد ملی بچه رو تهران گرفت...دیگه خدا میدونه...