2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم بخاطر پسرم

1058 بازدید | 69 پست

شوهرم غروب داد و بیداد زیاد کرد پسرم چارماهشه همش میخاس بخابه ولی تکون میخچرد میترسید منم چیزی نگفتم دیدم ساکت نمیشه با تمام توانم داد زدم نمیبینی بچه میترسه مگه وحشی ای اینجوری داد میزنی هیچی نمیگم بدتر میشی حتما باید داد بزنم تا ول کنی

بعدش پسرم هی میخابید و بیدار میشد و گریه میکرد من گفتم بخاطر واکسنه ولی ساعت 12ک خابید تا الان پنج بار یهو از خاب میپره با جیغ و گریه باهاشم بازی کردم قبل خابش میترسید همش 

دیشب شوهرم میگف حیف ک خانوادت دورن وگرنه میبردمت خونشون بمونی بفهمی چخبره 

برای فردا میخام برم خونشون بمونم ک قدر عافیت بدونه 

بنظر شما حق با کیه جای من بودین همین کارو میکردین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بچه ت...براش لالایی بخون...تو مادری دیگ نزار بچه ت مثل امشب بهش بد بگذره...گناه داره ب خدا ۴ ماهه زبون حرف زدن نداره مگر نه میگفت چقدر اذیت شده! بزن پشتش لالایی بخون نازش کن...خواب بد نبینه

همیشه جاودان در قلبم♥️❤.......میشه  برای  رسیدن ب آرزوم صلوات بفرستین آرزوم خوشبختی همه دختر پسراست...اونایی ک دوست دارن خوب باشن و برای خوب بودن تلاش میکنن💚 ...................................        💛💜💚  💗💗💗       دختر ایرانی معصومِ نژادش خالصه   💗💗💗  💜💚💛      کشور هلند در حالی از شعار زن، زندگی و آزادی حمایت کرده که بیشتر زنان هلندی شاغل در خیابان رد لایت آمستردام، با مشکلات روحی ـ روانی و البته اجتماعی ناشی از آن دوره فعالیت، دست‌وپنجه نرم می‌کنند.این واقعیت تنها شامل کشور هلند نیست تحقیقات از نهان خانه ی کشور های اروپایی نشان داده ک نگاه غرب ب زن ابزار محور و کالا محور است!@#$ .................................................................این روزا ی کسایی دارن خداحافظی میکنن ک ما نفمیدیم کِی سلام کرده بودن!😏😂اونی ک ایرانو دوست داره حتی تصور اینک از شمالِ ایران بخواد بره جنوب مجبور بشه ویزا بگیره رو تحمل نمیکنه!@#  ..........................................واما ویرانی با آنها ک چ بخواهند چ نخواهند جاده صاف کنند! تجزیه با صاحبان آنها!!!قرارداد میلیاردی تلخ رو امضاء میکنه میشینه تو بنز تلخش میره پنت هاوس تلخش قهوه ی تلخ میخوره!😏!..... کسی ک با دست امام بیعت نکنه مجبور میشه با پای طاغوت بیعت کنه داستان پسر خلیفه ی دوم و حجاج بن یوسف!!!🤭😉😏...............کشوری ک ( آمریکا)در ۷۰ سال ب ۳۳ کشور دنیا حمله کرده حرف از صلح و دموکراسی نزنه!🤫🤭😏.................میگن جنگ جهانی سوم در حال وقوعه!😂 عقب مونده دیگ سالاد شیرازی واسه ماست دیگ😕 با افتخار ایرانی مسلمانم ک امام حسین دارم ک نماد آزادگیه  ابن سینا مولوی خوارزمی ابوریحان افتخارات ایرانن! جنگ جهانی سوم سال ۵۷ تا ۵۹ بود کل دنیا یه طرف ایران ی طرف!!! ........................در آخر زمان از فتنه ها ناراحت نشوید زیرا فتنه ها منافقین شما را از بین میبرند فتنه های آخر زمان مثل استفراغی است ک هر آنچه برای جبهه ی حق ضرر دارد را بیرون میریزد و تشخیص حق و باطل هم برای کسانی ک منافق نیستند از آفتاب روشن تر است(❤پیامبر اکرم ص❤).................................

بچتو ترسونذی .دختر.چرا ت میزی ت خونت بمون ولی محلش نزار. 

چرا ما خانما یاد گرفتیم  ول کنیم بریم. این سری هم بیدار شد شوهرتم بی‌در کن بگو ت گوگل زدم میون ترسیده  وقتی داد میزنی حالا پاشو آرومش کن

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

کشش نده خواهر. زندگی رو اینقدر سخت نکنید برا خودتون. یه چیزی اون گفته چهارتا داد هم شما زدی دیگه تما ...

من راحت میگیرم واقعا قبلش تو خونه چن بار گف زدم ب شوخی خنده ولی ول نمیکرد ک

حق با تو بوده

گناه داره بچه🥺عزیزدلم اون ترسیده بهش ارامش بده ابن چیزا خیلی تو‌روحیه بچه تاثیر میذاره احتمالا تا یه مدت همش با ترس از خواب بیدار میشه خیلی بیشتر بهش توجه و محبت کن که زودتر خوب بشه یه مدتم از پیش شوهرت دور بشی بهتره ظاهرا اونم کنترل اعصاب نداره برو از پیشش که بفهمه دنیا دست کیه