2777
2789
عنوان

پنیک عصبی قبل از پریود

6059 بازدید | 63 پست

سلام عشقااا چطورین 

بچه ها من حدود ۴ ماه هستش که موقع پریودم البته یک هفته قبلش دچار پنیک عصبی میشم ( فکرای منفی ، حمله اضطرابی ، تپش قلب و گرگرفتگی)

واقعاااا خیلی حالم بد میشه و احساس مرگ دارم 

شما اینجوری شدین !؟ چه راهی هست برای بهتر شدنش !؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا اینطور نبودم  خیلیییی زیادم تهوع میگیرم 🥺🥺

وایی خیلی بده بنظرم برو دکتر من دردای پریودی رو واقعا نمی تونم تحمل کنم ماهی که خیلی درد بکشم اصلا بعدش افسرده میشم

وایی خیلی بده بنظرم برو دکتر من دردای پریودی رو واقعا نمی تونم تحمل کنم ماهی که خیلی درد بکشم اصلا ب ...

مدتیه زمان پریودم ک میرسه افکار خودکشی دارم 

نمیدونم چ دکتری باید برم 

روانپزشک یا زنان ؟

منم افسرده میشم درد میکشم فکرای منفی میاد تو ذهنم در کل بگم از زندگی سیر میشم ولی تحمل میکنم   ...

وای منم از هفته پیش افسرده شدمو 

پریشب کلی گریه کردم امروزم اوردم بالا و کلی دل درد 

بالاخره سر شب پریود شدم و اروم گرفتم

قبلش بیچاره میشم

وای خیلی سخته من زندگی برا خودمو اطرافیانم جهنم میشه

اره واقعا

حساب کن من قبلشم جدا از این علائما علائم سرماخوردگیم میگیرم استرس اینکه نکنه کرونام اضافه میشه هنوز عادی نشده برام

بدن دردم میگیرم

سینه سمت چپمم از تو انقدر درد میگیره میسوزه توهم اینکه قلبم ولم نمیکنه🤦🏻‍♀️😂

وای منم از هفته پیش افسرده شدمو  پریشب کلی گریه کردم امروزم اوردم بالا و کلی دل درد  بال ...

منم به جز حالت تهوع همون طوری میشم 

خیلی بده قبلا این طور نبودم الان یه دو سه سالی میشه که این مدلی شدم 

اخلاقم که میره زیر صفر اصلا دوست ندارم کسی باهام حرف بزنه و سوالی کنه ازم

شد شد نشد نشد ولش کن😊
اره واقعا حساب کن من قبلشم جدا از این علائما علائم سرماخوردگیم میگیرم استرس اینکه نکنه کرونام اضافه ...

من این سری گریه میکردم میگفتم من چرا دستام عرق میکنه این چه ارثی بود از بابابزرگم رسید🤣🤣🤣

ببین گریه میکردماااا البته الانم دارم بهش فک میکنم 

یعنی دارویی چیزی نیس برا ماها ؟؟؟

منم به جز حالت تهوع همون طوری میشم  خیلی بده قبلا این طور نبودم الان یه دو سه سالی میشه که این ...

ناشکری نمیکنما ولی واقعا دلم میخواد رحممو بدم سگ بخوره موقع پریودام 

بازم شکر 

شدنش بهتر از نشدنشه

مدتیه زمان پریودم ک میرسه افکار خودکشی دارم  نمیدونم چ دکتری باید برم  روانپزشک یا زنان ...

روانپزشک به نظرم ولی سعی کن وقتی پریود میشی اهنگ های شاد گوش بده کارهایی که دوست داری بکن به این فکر کن که سالمی مرتب پریود میشی مثبت به این قضیه نگاه کن اگه دیدی جواب نداد برو پیش مشاور