2777
2789
عنوان

پنیک عصبی قبل از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 6059 بازدید | 63 پست
قرص اعصاب مگه چیه همه انقد وحشت میکنید فشار و عوارضی که اون حملات به مغز و روحت میاده  و مخصوص ...

وحشت نمیکنم عزیزم

از این بابت میگم که دلم نمیخواد وابسته ب قرص باشم که هربار حالم بد میشه قرص بخورم

دوست دارم یجورایی جلوی پیشرفتشو بگیرم با چیزی جز قرص و امپول مثلا

من یمدت پوکساید و پاروکستین خوردم عالی بود 

اما واقعا کی دوست داره همش دارو استفاده کنه ؟ من واقعا سنی ندارم دلم میخواد جلوشو بگیرم یجوری ☹️☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تقریبا ۳.۴ماه پیش زار میزدمااا خانواده ام اومدن میگن چیه چیشده میگفتم نمیدونم اونا میخندیدن من بی ...

دقیقا من مامانم هی میگفت چییی شده میگفتم هیچی چرا دستام عزق میکنه

میگفت خااااک اخه کی برا عرق دست کریه میکنه 

گفتم منننن😭😭😭🤣🤣🤣

پانیک قبل از پریود نداریم بلکه سندرم پیش از قاعدگیه pms یه سرچی راجعبش بکن

پنیک در دوران پریود نوشتم چون خودم سالی یکی دوبار دچار پنیک میشم و همون حالتارو جدیدا قبل پریودم دارم عزیزم☹️

دقیقا من مامانم هی میگفت چییی شده میگفتم هیچی چرا دستام عزق میکنه میگفت خااااک اخه کی برا عرق دست ک ...

😂😂😂😂خیلی دوره سختیه بخدا

خانوما جدا از ظرافت و زنونگی ایی ک دارن واقعا ادمای قوی و سرسختین فکر کن اینهمه درد و تحمل میکنیم اینهمه داستان داریم بعد میاییم با خنده تعریف میکنیم بخدا ظرفیتمون خیلی بالاست🥲

پنیک در دوران پریود نوشتم چون خودم سالی یکی دوبار دچار پنیک میشم و همون حالتارو جدیدا قبل پریودم دار ...

میدونم پانیک عصبی متفاوته ار سندرم پیش از قاعدگیه ولی داری علایم مشابه هستند  و همپوشانی دارند اگه علائم حدود 2هفته تا4روز قبل از پریوده  و بعد از پریود علائم  برطرف میشهpms بازم یه سرچ کن 

😂😂😂😂خیلی دوره سختیه بخدا خانوما جدا از ظرافت و زنونگی ایی ک دارن واقعا ادمای قوی و سرسختین فکر ...

خنده من الان واقعا دردناکترین خنده زندگیمه 

🤣🤣🤣

از تو داغوووونم خواهر 

پریود فقط دوران مدرسه زیبا بود ک بپیچیم بریم خونه 

تازه الان نامزدم دوروز دیگ از کجا معلوم مثل خونه بابام نازمو بکشه 

میترسم پرتم کنه بیرون

میدونم پانیک عصبی متفاوته ار سندرم پیش از قاعدگیه ولی داری علایم مشابه هستند  و همپوشانی دارند ...

یک هفته قبلش شروع میشه مناسفانه 

اره پی ام اسو شنیدم 

داروهای مختلفی براش هست

نمیدونم کدوم بهتره

اره برای پانیک عصبی قرص میخوری؟ 

خیلیییی کم پیش میاد وقتای ک خیلییییی استرسی بشم 

اونم دوتا قرصه یکی پاروکستین ک برای اضطرابه یکی هم پوکساید اها یدونم برای تهوعش