2777
2789
عنوان

پنیک عصبی قبل از پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 6059 بازدید | 63 پست
وای خیلی سخته من زندگی برا خودمو اطرافیانم جهنم میشه

درکت میکنم فقط کسی که پنیک داره میتونه درکت کنه حالا شما خوبه موقع عادت هست من روزی چند بار و البته هر شب موقع خواب واقعا خودت وواطرافیانت عذاب میکشن

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روانپزشک به نظرم ولی سعی کن وقتی پریود میشی اهنگ های شاد گوش بده کارهایی که دوست داری بکن به این فکر ...

این سری جلو نامزدم ابرو رفت 

در حدی ک دو شب مجبور شد پیشم بخوابه تا صبح دستمو گرفته بود من گریه میکردم 

درکت میکنم فقط کسی که پنیک داره میتونه درکت کنه حالا شما خوبه موقع عادت هست من روزی چند بار و البته ...

دوست ندارم قرص های اعصاب رو استفاده کنم وگرنه با قرص سه سوته اوکی میشه 

دلم میخواد خودمو عادت بدم ب داروهای گیاهی

شما پنیک میشی چکار میکنی !؟

دوست ندارم قرص های اعصاب رو استفاده کنم وگرنه با قرص سه سوته اوکی میشه  دلم میخواد خودمو عادت ...

استفاده نکن ولی شما فک کنم سندرم پیش از قاعدگی داشته باشین تا پنیک من هیچی عذاب میکشم عذاب وقتایی هم که میدونم حریف نیستم آرامبخش میخورم

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

یه سری قرص ها و ویتامین ها برای زمان پی ام اس خوبن، مثلا محصولات ول‌وومن جزوشون بود، ببین چیا میخوری اینجور میشی، کلا خوب بدن هورمون بیشتر ترشح میکنه حساس تره، مثلا گوجه زیاد میخوری ربطی داره یا نه، کلا با این‌چیزا به نظرم بهتر میشه

این سری جلو نامزدم ابرو رفت  در حدی ک دو شب مجبور شد پیشم بخوابه تا صبح دستمو گرفته بود من گری ...

ببین روحیتو اوک کن من وقتی پریود میشم اهنگ های بندری میزارم یا مثلا سریال باحال میبینم میکاپ میکنم 

یه سری قرص ها و ویتامین ها برای زمان پی ام اس خوبن، مثلا محصولات ول‌وومن جزوشون بود، ببین چیا میخوری ...

شنیدم قبلش گردو خوبه 

نمک هم نباید خورد 

اب زیاااااد و ورزش سبک 

ولی هنوز امتحان نکردممم☹️

ببین روحیتو اوک کن من وقتی پریود میشم اهنگ های بندری میزارم یا مثلا سریال باحال میبینم میکاپ میکنم&n ...

اصن ب اونجا ها نمیکشه یهو کلا از همه چی میوفتم

بعد حالت تهوع ک میگیرم نمیتونم هیچی بخورم بدترمم میکنه 

استفاده نکن ولی شما فک کنم سندرم پیش از قاعدگی داشته باشین تا پنیک من هیچی عذاب میکشم عذاب وقتایی هم ...

عزیزمممم 🥺 خیلی پنیک سخته 

پریودم ک میخوره تنگش دیگ هیچیییی

دوست ندارم قرص های اعصاب رو استفاده کنم وگرنه با قرص سه سوته اوکی میشه  دلم میخواد خودمو عادت ...

قرص اعصاب مگه چیه همه انقد وحشت میکنید

فشار و عوارضی که اون حملات به مغز و روحت میاده  و مخصوصا قلبت دچار افتادگی میشه کم کم بدتره

مادر من پانیک داره میگه اون لحطات احساس دور از جونش مرگ داره خییییییلی اذیت میشیم موقع حملات الان با داروی اعصاب خیلی بهتره 

بعدم شما پانیکت ضعیفه که فقط نزدیک پریودی اینجور میشی

قرص کلردیازپوکساید قرص اعصاب خیلی ضعیفه که میتونی نزدیک پریودت یکی دو دونه بخوری اصلا هم وابستگی نداره 

باور کن اون حملات بدتره برات

من این سری گریه میکردم میگفتم من چرا دستام عرق میکنه این چه ارثی بود از بابابزرگم رسید🤣🤣🤣 ببین گ ...

من تقریبا ۳.۴ماه پیش زار میزدمااا خانواده ام اومدن میگن چیه چیشده میگفتم نمیدونم اونا میخندیدن من بیشتر گریه میکردم🤣بعد قیافه خودمو تو ایینه دیدم انقدر گریه کرده بودم پف کرده بودم بازم نشستم گریه کردم واسه قیافم😂🤦🏻‍♀️