2777
2789
عنوان

هرکی عروس هلندی داره تروخدا بیاد یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه میترسم سرما بخوره چون خیلی خودشو تمیز میکنه دیگه حموم نمیبرمش

گناه داره حموم ببرش

من زیر قفسش رو برمیداشتم میبردمش حموم آروی از بالا آب میگرفتم خودشم حال میکرد

بعد قفسش رو میوردم بیرون روی قفسش یه حوله بزرگ مینداختم و کولر خاموش میکردم و از طرف دیگه قفس سشوار از فاصله براش میگرفتم

گناه داره اگه حمومم نمیبریش کنارش یه تشت آب بزار بره اب تنی کنی

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
میدونم واقعا خیلی سخته😭😔 منم هنوزم یاد پرنده هام میفتم اشکم در میاد  یکیشون به طرز خیلی بدی ...

عزیرم 😭😭😭

نه دیگه نمیخرم چون همیشه دام براش میسوخت خونه ما طبقه ۷ هست همیشه با حسرت بیرون رو نگاه میکرد منم چند بار خواستم رهاش کنم بره سوهرم گفت نمیتونه از پس خودش بربیاد کلاغا میخورنش 

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
عزیرم 😭😭😭 نه دیگه نمیخرم چون همیشه دام براش میسوخت خونه ما طبقه ۷ هست همیشه با حسرت بیرون رو نگا ...

اره اگه رهاش میکردین بدتر زجر میکشید

کاش کلا کنار پنجره نمیذاشتینش یا بیرون رو زیاد نشون نمیدادین که هوایی نشه طفلک حسرت بخوره

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
حالا بهونه داره که عروس بگیره میندازه گردن من که تو دوست داری 🤣🤣

خب مرغ عشقارو بفروشین بجاش عروس بگیرین 

حالا چون شما خیلی عروس دوس دارین میگما😂

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)