2777
2789
عنوان

هرکی عروس هلندی داره تروخدا بیاد یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 55 پست
از پشت پنجره داشت بیرون رو نگاه میکرد اومد انفاقی توری رفت کنار اونم رفت.. 

وای چه بد،خیلی وحشتناکه، منم یه طوطی داشتم گذاشته بودم دم پنجره هوا بخوره، البته توری داشت آشپزخانه،رفته بودم تو حیاط ،اومدم دیدم نیست،یکی اومده بوده توری و پاره کرده و دزدیده بودتش،

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی☺💔 درکت میکنم منم دوتا پرنده قبلا داشتم به جز این یکی از دستشون دادم بدجوری تو روحیم داشت تاثی ...

سریال یاغی که تموم میشد سریع میپرید رو کاناپه تی وی روم اون آهنگ آخرش رو باهاش سوت میزد جیگرم کبابه😭😭😭😭

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸
مال منم همین نژاده مال تو نره‌ یا ماده مال من سرش زرده روی تاجش که بزرگ شده تازه داره یزره خاکستری م ...

بردمش دامپزشکی گف مادس ولی کلا همه جا میگن تا به بالغی نرسن قطعی نمیتونن بگن نره یا مادس

شد شد ، نشدم که عادت دارم =)
از بس وول میخوره عکس درست و حسابی ازش نمیتونم بگیرم ولی چشم بازم میزارم اینجا خواب بود

اوخی چقدر نازه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
اسی🤭ببشید

اها

امم بهش دوبار در هفته تخم مرغ میدم 

برنج خیلی دوس داره ، برنج پخته بدون روغن میدم

کلا زیاد میوه نمیخوره ولی بقیه ی پرنده ها سیب و هویج و ... اینا میخورن

ارزن و تخم کتان هم خیلی دوس داره

از بس وول میخوره عکس درست و حسابی ازش نمیتونم بگیرم ولی چشم بازم میزارم اینجا خواب بود

این اخرین عکسشه

سلام خانم های نازنین خواهشی داشتم🫠 فقط زمانی که میخواید بهم پیام خصوصی بدید بهم درخواست دوستی بدید چون بعد از پیامهاتون من لغو دوستی رو میزنم دوست ندارم ناراحت بشید 🥰🥰🥰🌸🌸🌸

حموم هم میبریش؟

الهی بگردم😢😭😭

رفت...😭

این اخرین عکسشه

میدونم واقعا خیلی سخته😭😔

منم هنوزم یاد پرنده هام میفتم اشکم در میاد 

یکیشون به طرز خیلی بدی تو دستام جون داد و مرد تقصیر منم نبود از قبل که خریدیم مریض بود طفلک زجرکش شد

یکیشونم وقتی که تازه کرونا اومد خانوادم مجبورم کردن که با دستای خودم بفروشمش و بعدش من کلا افسرده شدم

حالا هم که اینو گرفتم بازم میترسم یهو از دستش بدم

ولی اگه میتونی تو جاشو پر کن حالا یا یه حیوون دیگه یا پرنده ی دیگه یا کاریکه دوس داری بکن که دپرس نباشی 

درسته جای پرندتو پر نمیکنه ولی کمکت میکنه حالت خوب بشه☺