2777
2789
عنوان

دنبال وام 200 تومنی هستم

263 بازدید | 46 پست

سلام دوستان دنبال وام 200 تومنی هستم اطلاع دارید چه بانکی با چه شرایطی میده

کسی گرفته راهنماییم کنه

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ک خل شدم انقدر اینو  اونور برای وام ازدواج پیام دادم پیدا نمیشه وام به این راحتیا

مگ برای کسایی ک گردش حساب بالایی داشته باشن

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
باید پول بزاری حساب 20 میلیون 6 ماه بزار بانک ملی 200 تومن بهت میدن زمان دولت روحانی وام خیلی راحت ...

واقعاااا؟؟؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
من ک خل شدم انقدر اینو  اونور برای وام ازدواج پیام دادم پیدا نمیشه وام به این راحتیا مگ برای ک ...

وام ازدواج خوب نیست ها. چون هر سال 4 درصد رو میگیرن. حداقل 30 تومن هم باید بخری کلا ضرره

برو بپرس  به من که اینجوری گفت

خدا از دهنت بشنوه باشه میرم سوال میکنم خیلی وام لازمیم

وام ازدواج خوب نیست ها. چون هر سال 4 درصد رو میگیرن. حداقل 30 تومن هم باید بخری کلا ضرره

چ کنم خواهر وام ک همش ضرره بااین سودا !  منم لازم دارم شدیدا

خدا از دهنت بشنوه باشه میرم سوال میکنم خیلی وام لازمیم

یکی ازبانک ها گفت 10 تومن شش ماهه بزار 100 بهت میدیم

یکی دیکه گفت 20 بزار 200 میدیم

برو بانک مهر 50 بزار صد بهت میدن فوری ولی پول 50 خودت نمیدن 1 درصد هس

یکی ازبانک ها گفت 10 تومن شش ماهه بزار 100 بهت میدیم یکی دیکه گفت 20 بزار 200 میدیم برو بانک مهر 5 ...

۵۰ ندارم فداتشم وگرنه ک میذاشتم با طلا نمیشه؟؟ طلا دارم...

چ کنم خواهر وام ک همش ضرره بااین سودا !  منم لازم دارم شدیدا

وام دیگه بخر. وام ازدواج خوب نیست