2777
2789
عنوان

دنبال وام 200 تومنی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 46 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خابم نمیبره باورت میشه کدوم شهر هستین من شیراز

وای خدایاا از بارداری ،ماه چندی؟ من ک این اخرا میگفتم فقططط زایمان کنم حس خفگی داشتم خیلی سخت بود.ویار نداری؟

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
هنوز 3 ماهم نیس شکمم ندارم صبح ها زیا عق میزنم ولی قرص میخورم

ای جووونم کوچولوان پس.سونو  ان تی احتمال دختر و پسر بودنشون رو نداده؟ البته اگر ۱۱ هفته رفتی...

من ک فقط وزن کم میکردم خونه مونم ویلاییه قشنگ تو حیاط فرش پهن کرده بودم جای شیر آب شب و روز بالا میاوردم ،قرص دمیترون و ب۶ جواب نمیداد.ویار بو داشتم عجیب از خونه متنفر بودم خیلییییی بد بود ویارای عجیبی داشتم ک بگم میخندی

💜💙زندگی من!سوسوی امید در من!روشنی من!من می توانم هرکاری انجام دهم!  بله هرکاری!فقط برای تو 👈🏻دخترم💙💚
برامون دعا کن خوشبخت بشیم

ان شاءالله همینطوره و سالیان سال کنار هم. همسر ادم خیلی مهمه تو زندگی بخدا من گاهی کم میارم اما همین ک همسرم خیلییییی خوبه خداروشکر میکنم میگم زندگی دوروزه ارزش نداره واقعا

جنسیتو بهم گفته دعا کن سالم باشن 

خب اگ دوس داری بگو چیه

حتمااا سالمه چرا نباشه

چشم بهم بزنی میان کنارت

منم خیلی دوسش دارم اونم منو دوس داره خیلی زیاد ممنونم عزیزم

خداروشکر همین مهمه 😘

بقیش میگذره هیچ غم و شادی دائمی نیس