2777
2789
عنوان

حس میکنم نامزدم منو نمی‌خواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 39 پست
خیلی پشیمونم نامزدم خیلی بهم عادت کرده ولی دیگه رفتارش اذیتم می‌کنه 

عزیزم هنوزم دیر نشده فقط باید سیاست داشته باشی کم کم این رفت و آمد رو کمترش کن سعی کن شبم نمونی خونشون با نامزدتم اگر آدم منطقی هست صحبت کن که شما خدمتکار اون خونه نیستی و اگر میری خونه مادر شوهرت به عنوان مهمون میری اگرم که فکر میکنی دعوا راه میندازه چیزی بهش نگو و به بهانه های مختلف کمتر برو خونشون وقتی ام که میری زیاد کار نکن

عزیزم هنوزم دیر نشده فقط باید سیاست داشته باشی کم کم این رفت و آمد رو کمترش کن سعی کن شبم نمونی خونش ...

دعا کنید زود تر بتونیم عروسیمون رو بگیریم 

نامزدم قسط داره امسال عروسیمون رو بگیره اگه دست و بالش بهتر شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی گلم شما ها واقعا بهم حس آرامش میدین  مامان من همش 33سالشع ولی خوب اینجوری رفتار می‌کنه&nb ...

فدای تو ☘️آره مامان ها طبق شیوه خودشون رفتار میکنن مامان منم میگه خوبی جایی نمیره اما خوبی زیاد هم توقع بیجا میاره زود خودت رو نجات بده تا رفتارت عادت نشده براشون دوماه چیزی نیست در برابر یک عمر

فدای تو ☘️آره مامان ها طبق شیوه خودشون رفتار میکنن مامان منم میگه خوبی جایی نمیره اما خوبی زیاد هم ت ...

عزیزی 

سعی خودم رو میکنم 

نمیتونم با کسی دیگه درد و دل کنم هیچکس راهنمایی نمیکنه منو میگه هنوز نمی‌فهمی بچه ای 

انشالله خوشبخت بشید.  فکر نکنم حستون درست باشه  منکه این برداشت و نکردم  با این فک ...

نمی‌دونم گلم من با کسی راحت نیستم ک درد دل کنم برا همین از شما گُلا پرسیدم انشالله ک همین طوری باشه ولی خیلی اذیت میشم همش این فکر میزنع به سرم 

نمی‌دونم گلم من با کسی راحت نیستم ک درد دل کنم برا همین از شما گُلا پرسیدم انشالله ک همین طوری باشه ...

ایشالا که درست بشه. 

بنظر من سعی کن کمتر بری خونشون ببین رفتارش چه تغییری می‌کنه 

من امشب از خود خدا خواستم. 
عزیزی  سعی خودم رو میکنم  نمیتونم با کسی دیگه درد و دل کنم هیچکس راهنمایی نمیکنه منو میگ ...

حتما تلاش کن عزیزم زندگی مشترک پراز تجربه است اما تجربه های  سخت حتما پیج های مشاوره های ازدواج رو دنبال کن سیاست زنونه یاد بگیر بعضی ها زن سن پایین میگیرن تا به اصطلاح به شیوه خودشون تربیتش کنن افکار پوسیده و جاهلانست دیگه سعی کن  جدی ومحکم باشی تا به چشم بچه بهت نگاه نشه ❤️

ایشالا که درست بشه.  بنظر من سعی کن کمتر بری خونشون ببین رفتارش چه تغییری می‌کنه

آهوم باید همین کارو بکنم امشب هم نمی‌خواستم بیام زیاد اسرار کرد مامانمم گفت برو 

مرسی واقعا خیلی راهنمایی هاتون برام ارزش داره