2777
2789
عنوان

تجربه جهشی خوندن بچه ها

5067 بازدید | 64 پست

سلام بچه ها من پسرم میره سوم دبستان و دخترم کلاس اول دخترم از هوشی واقعا عالیه و خیلی استعداد داره و میخوام جهشی بخونه هر چند دوست داشتم مقطعشون یکی باشه تا با هم درس بخونن اما فک نکنم بشه یا یه پایه قبلش میشه یا بعدش 

تجربه برنامه ریزی درسی یا کتاب مورد نیاز اگه کسی تجربه داشته میدونه ممنون میشم راهنمایی کنید🙏

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کلاس اولو جهشی خوندم یه راست رفتم کلاس دوم 

اخه میگن پایه اول باید خونه بشه از اون به بعد امکانش هست 

اگه خودش دوست داره بزار جهشی بخونه اگه غیراز اینه اصرار نکن از درس خسته نشه

نه خیلی علاقه داره بی نهایت مثلا پیش دبستانی بود کلاس اول و کامل تو خونه با برادرش گذروند و کسل کننده میشه براش فاصلشون یک سال هم کمتر بشه از دو یال بهتره 

اخه میگن پایه اول باید خونه بشه از اون به بعد امکانش هست 

نمیدونم والا چجوری بود اونموقع هم نمیزاشتن ولی خب من چون خوندن و نوشتن و زبان انگلیسیو  و حتی جمع تفریق اینا رو بلد بودم میتونستم کلاس سومم برم حتی ولی گفتن که دیگه خیلی حیفه بشینه سر کلاس اول فرستادنم دوم 

البته خانوادم خیلییییی حرف زدن با مدرسه و صد تا تست دادم که قبول کردن ( خیلی دوست داشتن بچشون جهشی خونده باشه ) 😂😂

من خوندم و هیچ تاثیری نداره و اصلا اصلا راضی نیستم

میخواید این کارو کنید که چی ?چی بشه تهش ???بزارید بچه هاتون با سن خودشون بزرگ بشن فشار نزارید روش تهش هییییچی نیست

به روند طبیعیشون دست نزنید

من الان واقعا از مامانم شاکیم  

منم معلم پسرم پیشنهاد داد ولی نفرستادم نمیخوام بهش فشار بیارم بعد یکی از بدی هایی که تو نت خوندم این ...

دقیقاا منم هیچوقت همکلاسیامو درک نمیکردم اونام همینطور شاید فقط یکی دوسال بود ولی خیلی به چشم میومد تو مدرسه این تفاوت سنی