2777
2789
عنوان

مادرم منو از بچگی دوست نداشت

115 بازدید | 12 پست

از بچگیاااا از وقتی ک بدنیا اومدم. 

ی چیزایی ازش یادمه واقعا بگم شاید گریه دار باشع و فحشش بدین 

ولی واقعا اذیت شدم .با کلی تروما بزرگ شدم .من الان توی دریافت محبت مشکل دارم .یعنی خودم محبت میکنم ولی توی دریافت مشکل دارم .تروماهای عجیبی دارم ،ترومای اینکه رها بشم از طرف دیگران .

توی رفتارش سعی می‌کرد نشون نده ولی خب بلاخره مفهمه آدم. 

منم آدم بودم منم دلم‌محبت مادری رو میخواست ،منم دوست داشتم آدم امن داشته باشن تو بچگی .

الانم حرف خودشو غیر مستقیم میزنه .مثلا از امکن بچگی هم مراقب بود ک یوقت عقده ای نشم 😂😂یعنی ی محبتای تصنعی هم می‌کرد مثلا دلسوزی‌ای تصنعی هنوزم همینه  ولی خب من ک از دلش خبر دارم .فقط ی مادر میخواستم همین!

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر سمی مادر خودشیفتهتا لب گورم مادر نمیشن واسه ادم

بله هردو تاش بود 

میشه برای شادی روح سردارای عزیز و  ارزشمندمون ک توی جنگ اخیر شهید شدن ۵  تا صلوات بفرستی لطفا 💖...وَٱصۡبِرۡ وَمَا صَبۡرُكَ إِلَّا بِٱللَّهِۚ وَلَا تَحۡزَنۡ عَلَيۡهِمۡ وَلَا تَكُ فِي ضَيۡقࣲ مِّمَّا يَمۡكُرُونَ إِنَّ ٱللَّهَ مَعَ ٱلَّذِينَ ٱتَّقَواْ وَّٱلَّذِينَ هُم مُّحۡسِنُونَ128. 

چیکار میکرد مثلا میتونی بگی

واقعا نمیتونم بگم ! 

خوبه باز مامان تو سعی میکرد متوجه نشی مامان من💔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

ببین نمیدونم چند سالته خشن هم هست و یا نه

اگه خیلی دیوانه بازی در اورد تهدیدش کن زنگ میزنی اورژانس اجتماعی بیان ببرنش

یا ازش شکایت کنی 

جلوی این مادرا نباید کوتاه اومد 

نباید درگیر بشی ها 

ولی خب کوتاه هم بیای پررو میشن

خوبه باز مامان تو سعی میکرد متوجه نشی مامان من💔

ن همیشه 

حالت عادی جوری رفتار می‌کرد ک نفهمم 

ولی توی دعوا ک هرچی از دهنش در میومد 😀

مثلا ی روز بهم گفت حالا تو چی هستی ک من سر تو این همه بدبختی کشیدم 🥲😅 

ببین نمیدونم چند سالته خشن هم هست و یا نهاگه خیلی دیوانه بازی در اورد تهدیدش کن زنگ میزنی اورژانس اج ...

نه 😅😅😅اصلا اونجوری نیست 

میگم با نگاه 

با حرف گاهی ی چیزایی ار دهنش میپره.

کلا دوسم نداره .

نه 😅😅😅اصلا اونجوری نیست میگم با نگاه با حرف گاهی ی چیزایی ار دهنش میپره.کلا دوسم نداره .

من مامان من روانپریش بود

ببین هنوز هفتاد و خورده ای سالش هست بهم حسودی میکنه 

یعنی منو تا مرز سکته میبره میره ابروریزی راه میندازه علیهم با کسایی که برام مهم هستن

اونوقت حامی حقوق ادمای گدا گشنه و بیسواد و خراب هست چون به خودش نزدیک هستن 

ن همیشه حالت عادی جوری رفتار می‌کرد ک نفهمم ولی توی دعوا ک هرچی از دهنش در میومد 😀مثلا ی روز بهم گف ...

پوووففف☹️

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

من مامان من روانپریش بودببین هنوز هفتاد و خورده ای سالش هست بهم حسودی میکنه یعنی منو تا مرز سکته میب ...

برا منم حسودی میکنه عادیه؟