2777
2789

به کشورای همسایه حتی 

شرایطش : دیپلم داره با مدرک آیلتس 

بدون پول.. 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداشاهده در راه مهاجرت تلاش و خرجی نیست که نکرده باشیم

من خب سنم کمتره در حد کارشناسی نیست 

۱۷ و نیم سالمه 

تمام فامیلامون اونورن ولی ما... 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

ترکیه ارمنستان ک میشه چرا نمیرید؟

ارمنستان و باکو خداشاهده اگه بتونم یساله کار کنم پول در بیارم میرم 

ولی میشه؟ 

ارمنستان و باکو خداشاهده اگه بتونم یساله کار کنم پول در بیارم میرم ولی میشه؟

آره چرا نشه 

ارمنستان الان برا هوش مصنوعی نیرو جذب میکنه 

خیلی با شرکت‌های  ایرانی قرارداد میبنده 

یه کم تحقیق کن واقعا قصد رفتن داری برو

من خب سنم کمتره در حد کارشناسی نیست ۱۷ و نیم سالمه تمام فامیلامون اونورن ولی ما...

بورسیه استانی ایتالیا خوبه کلا

ولی هزینه داره تا ویزا بگیری

برای تحصیل تو مقطع کارشناسی بری

اینجا تبادل نظره اگه مخالف نظرم هستی ریپ نزن من فقط نظرمو گفتم حوصله ندارم
آره چرا نشه ارمنستان الان برا هوش مصنوعی نیرو جذب میکنه خیلی با شرکت‌های ایرانی قرارداد میبنده یه ک ...

من در حد اونا سواد ندارم اخه 

بنظرتون با چه شغلی میتونم پول خودمو تو ایران در بیارم برم🥲