2777
2789
عنوان

تجربه جهشی خوندن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 64 پست
بچه های الان مثل قبلا نیستن منم با توجه به همه این چیزا و سنجیدن همه چیز این تصمیم رو گرفتم من یکسال ...

در هر صورت من تجربم رو به شما گفتم نه تنها سودی برای من نداشت بلکه ضرر های بسیار زیادی هم داشت

شما هم در انتخاب ازادید

درسته من روحیه بچمو میشناسم و با توجه به شخصیت اون همچین تصمیمیو گرفتم میتونستم برا پسرمم همینکارو ا ...

شما بچتون رو بهتر میشناسی براساس اون میتونی تصمیم بگیری 

مثلاً من خودم پسرمو نفرستادم پیش دبستانی چون همه چیز رو خودش از قبل بلد بود گفتم شاید بخواد بره مدرسه خسته کننده باشه براش ولی اون یکی بچمو فرستادم چون علاقه داشت

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به این دلیل نفرستادم ولی می گفتم پسرم بزرگ نشه بگه چرا و اینا که الان شما تجربتون رو گفتین مطمئن ...

متاسفانه شهری که من فعلا توش دارم زندگی میکنم مثل شهرستان پیشرفته نیست که بچه ها جای پیشرفت داشته باشن و بچه ها هم از سنشون خیلی بیشتر میفهمن

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

همیشه ارزو داشتم بچه ای داشتم که انگلیسی را بهتر از فارسی حرف بزنه و بتونه براحتی با خارجیا مثل خودشون مکالمه کنه اما پسرم اینقدررررر فشار اورد تا همون اول کار قید کلاسهای زبان را زدیم 

انگلیسی کسی که کاملا مسلطه ده قدم جلوتره

هرگز دلی را نشکن که دلت خواهد شکست..

ولی اگه دوس داری جهشی بخونه بزار بخونه حتما من درسته همکلاسیامو درک نمیکردم ولی همیشه چون زودتر شروع کرده بودم کار کشین از مغزم شاگرد اول و باهوش  کلاس لقبم بود  حتی الان که کلاس دوازدهمم اصلا ناراضی نیستم بعضی وقتا فک میکنم کاش یه سالم باز بیشتر جهشی میخوندم الان  دانشگاه بودم دیگ

متاسفانه شهری که من فعلا توش دارم زندگی میکنم مثل شهرستان پیشرفته نیست که بچه ها جای پیشرفت داشته با ...

عزیزم خودت بهتر میدونی و دخترت رو بهتر میشناسی هر تصمیمی که میدونی درسته همون رو انجام بده 

🌺اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🌺
در اخر هم دختر شما شاید درس ابتدایی واسش اسون باشه ولی در سال های اینده صد در صد فشار درس بیشتر خواه ...

من دخترمو نسبت به هم سن و سالاش سنجیدم که این تصمیمو گرفتم بحث من سر جهشی خوندن نیست راهنمایی راجب انجام این کاره 

من جهشی خوندم و خیلی راضی هستم پایه اول و ششم رو باید بخونه دخترتون میتونه دوم تا پنجم رو جهشی بخ ...

فقط یک پایه رو فعلا مد نظر دارم نه بیشتر 

حالا بعدش اگه خودش دلش خواست میتونه تصمیم بگیره 

البته مامان من کلا خیلی فعال بود از دوسالگی منو برد گذاشت کلاس انگلیسی و فرانسه از سه سالکی گذاشتم کلاس موسبقی خودشم بهم ۵ سالگی خوندن نوشتنو یاد داد و شیش سالکی جمع و تفریق کلاس سومم قبل اینکه مدارس شروع شه تابستون بهم ضرب و تقسیمو اینا رو یاد داد خیلی برنامه داشت کلا واسم منم همیشه با تموم وجود ممنونشم چون حتی کارشم بخاطر من ول کرد 

من دخترمو نسبت به هم سن و سالاش سنجیدم که این تصمیمو گرفتم بحث من سر جهشی خوندن نیست راهنمایی راجب ا ...

از نظر من کار درستی نیست

منظورتون اینه که بگیم از چه منابعی استفاده کنید یا درست و نادرست بودن کار 

من بچه بودم مامانم میخواست منو‌ جهشی بذاره تحقیق کرد ازاینور اونور با چندتا مشاور صحبت کرد منصرفش کردن 

ب نظر من هم نیازی نیس یه حجم کاری و درسی زیاد به بچه تحمیل بشه مثل بقیه جلو بره بهتره و اینکه خوب مثلا برای درسای کلاس سوم گیرایی یک بچه۹ ساله بیشتر از بچه ۸ سالس حالت درسته باهوشه پشتکار داره و.... بازم تاثیرگذاره 

در اخر هم دختر شما شاید درس ابتدایی واسش اسون باشه ولی در سال های اینده صد در صد فشار درس بیشتر خواه ...

یک سال آنچنان تفاوت سنی به حساب نمیاد و دخترم چون نیمه دومه یه سال عقب افتاده من خودم همه چیزشو در نظر گرفتم برا تصمیمم فک کردم شاید کسی تحربه ای تو انجام اینکار داشته باشه تا راهنمایی بگیرم ازش

از نظر من کار درستی نیست منظورتون اینه که بگیم از چه منابعی استفاده کنید یا درست و نادرست بودن کار& ...

چه منابعی