2777
2789
عنوان

تجربه جهشی خوندن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 5088 بازدید | 64 پست
ما طبق مشورت هایی که کردیم بهتره کلاس اول دبستان رو مدرسه برن بچه ها حتما پایه دوم برای جهشی خوندن ...

تو خونه همش پای دفتر و کتابه یعنی تعطیلات درسا رو براش بگم راحت یاد میگیره و تو طول مدرسه بنظرم وقت تلف کردنه و اینکه از نظر جسمانی و ورزشی هم خیلی عالیه و میخوام یک پایه جلوتر باشه وقتی میتونه چرا نباید استفاده بشه 

من فقط تجربه میخوام و راهنمایی که چه کارهایی لازمه بدونم تا بتونم بهتر انجام بدم یا اگه چیز خاصی هست در جریان باشم

و سکوت چه زیباست وقتی همه دروغ میگوییند  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم معلم پسرم پیشنهاد داد ولی نفرستادم نمیخوام بهش فشار بیارم بعد یکی از بدی هایی که تو نت خوندم این ...

روابط عمومی دخترم به شدت بالاس و ما تو یه اقامتگاه بومگردی زندگی میکنیم و اینجا هزاران نوع آدم میاد میره تو برخورد اول همه عاشقش میشن از پیر تا جوون شیفته ارتباطش و حرف زدنش میشن من به دخترم ایمان دارم و میخوام انجام بدم اگه راهنمایی و کمکی تو این زمینه دارید ممنون میشم اگه بگید 

نوشتم بالاتر  دیگه نمیدونم واقعن شایدم چون مدرسه غیر دولتی بود قبول کردن  🤷‍♀️

احتمالا پارتی داشتین و بی خبری. 

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

اشتباه ترینه کار بنظرم

من سال دوم رو که تموم کردم سوم و چهارم جهشی خوندم و هیچ تاثیری نداشت

این کار حتی از نظر روانشناسی هم درست نیست

شما فکر کن یه بچه مثلا نه ساله با یه یازده ساله همکلاس بشه ایا درسته این?

تو خونه همش پای دفتر و کتابه یعنی تعطیلات درسا رو براش بگم راحت یاد میگیره و تو طول مدرسه بنظرم وقت ...

نه خب ببین باید ببینی این کار چه دستاوردی برای بچه به ارمغان میاره

اگر میصرفید انجام بده

مثلا پسرا برای این که زود به سربازی نخورن و بتونن پشت کنکور بمونن این کارو انجام میدن

ولی دخترا این مشکلو ندارن

از طرفی حتما بلوغ به موقع و رشد اجتماعی کودکو باید در نظر گرفت. اکثریت بچه ها توانایی جهشی خوندن دارن ولی فقط صرف کتاب نیست که مهمه... بچه ها تو مدرسه چیزای دیگه ای هم یاد میگیرن

من ترجیح میدم کودکی که از نظر تحصیلی اوکی هست رو تشویق کنم تو پایه ی خودش درس بخونه ولی به جاش حسابی فعالیت جانبی به درد بخور براش ایجاد کنم

ولی باز هم حتما حداقل با 3-4 تا مشاور خوب مشورت کنید

من خوندم و هیچ تاثیری نداره و اصلا اصلا راضی نیستم میخواید این کارو کنید که چی ?چی بشه تهش ???بزاری ...

همسرم یه قهرمان ملی و دخترمم از نظر ورزش و اینا خیلی عالیه و براش برنامه چیده و تو رشته ورزشی خیلی علاقه داره حمایتش میکنه در کنارش من نمیخوام به درسش لطمه بخوره فعلا که سرمون خلوت تره یک پایه جلوتر باشه 

همسرم یه قهرمان ملی و دخترمم از نظر ورزش و اینا خیلی عالیه و براش برنامه چیده و تو رشته ورزشی خیلی ع ...

خانم بحث جسم نیست که

من زمانی که ده سالم بود همکلاسیم سیزده سالشه بود و من تو اون سن تولید مثل رو از اون همکلاسی ها یادگرفتم و چقدر این موضوع رو روح من تاثیرداشت به اینام فکر کنید 

اشتباه ترینه کار بنظرم من سال دوم رو که تموم کردم سوم و چهارم جهشی خوندم و هیچ تاثیری نداشت این کا ...

درسته من روحیه بچمو میشناسم و با توجه به شخصیت اون همچین تصمیمیو گرفتم میتونستم برا پسرمم همینکارو انجام بدم اما میدونم روش فشار میاد و اما دخترم این قابلیت رو داره و براش ضروری هم هست اتفاقا

خانم بحث جسم نیست که من زمانی که ده سالم بود همکلاسیم سیزده سالشه بود و من تو اون سن تولید مثل رو ا ...

بچه های الان مثل قبلا نیستن منم با توجه به همه این چیزا و سنجیدن همه چیز این تصمیم رو گرفتم من یکسال تمام همه چیز رو سنجیدم و به این تصمیم رسیدم 

درسته من روحیه بچمو میشناسم و با توجه به شخصیت اون همچین تصمیمیو گرفتم میتونستم برا پسرمم همینکارو ا ...

اولین اشتباهتون اینه ک اینقدر مطمینید

به امید موفقیت

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد