2777
2789
عنوان

معجزه زندگی 😭😍

1264 بازدید | 13 پست

سلام دوستای گلم حالتون خوبه 

نمیدونم منو به یاد میارید یا ن قبلا‌اینجا فعالیت داشتم ولی چن وقتی نبودم به خودم قول دادم اگ مشکلم حل شد بیام اینجا تاپیک بزنم شاید حرفام به دردتون بخوره البته کسایی رو میگم ک الان مشکل منو دارن و من واقعا درکشون میکنم من چن ساله ازدواج کردم البته سنم کم بود دو ساله اول بچه نمی‌خواستم ولی بعدش حرف مردم شروع شد خیلی بهم حرف میزدن چرا بچه نمیاری چرا تنبلی میکنی با اینکه من فقط ۱۵ سالم بود خیلیا با حرفاشون منو داغون کردن دلمو شکستن خودمم دیگ بی تاب شده بودم دلم واقعا بچه میخواست درمان شروع کردیم همه دکترای اصفهان رفتم همشون میگفتن هردوتون سالمین مشکلی ندارین بچه دار میشینه عجله نکنین کارم شده بود گریه اعصابم داغون شد دیگ حوصله هیچکسا نداشتم شوهرمو می‌دیدم داغون تر میشدم همش خودمو سرزنش میکردم چرا نمیتونم بچه دار شم شوهرم واقعا خیلی درک میکرد چیزی نمی‌گفت ولی اواخر از بس بهش فشار آوردن می‌گفت میرم زن میگیرم منم دیگ کم آوردم گفتم برو بگیر برام فرقی ندارن دیگ هرماه به امید اینکه بیبی چک مثبت بشه اما نشد ک نشد حالم داشت از خودم بهم میخورد از ترس حرف مردم دلم نمی‌خواست حتی برم تو کوچه تو خونه خودمو حبس کرده بودم تا اینکه یه روز مامانم زنگ زد گفت اماده شو مدارک پزشکی تو همه رو بردار میام دنبالت منو برد پیش دکتر ایمولوژی متخصص ایمنی شناسی وقتی مدارکم دید برام آزمایش نوشت جوابش ۲۰روز بعد آماده شد بردم پیش دکتر گفت ک بله ایمنی بدنت بالاس ک باردار نمیشی برام دارو نوشت و دکترای اصفهان هیچکدوم نفهمیدن مشکل من چیه و فقط ۷ سال تمام مارو سرگردون کردن و کلی داروی هورمون به من دادن شده بودم موش آزمایشگاهی براشون ولی الان شکر خدا به لطف خدا و آقای دکتر شاکریان من صاحب یه دختر خوشگل شدم دوستای گلم اونایی ک الان انتظار بچه دارین به خدا درکتون میکنم می‌دونم هر لحظه زندگیتون چجوری دارین میگذرونید ناامید نشین به خدا هر لحظه برا همتون دعا میکنم الهی به حق علی اصغر دامن همتون سبز بشه 

خوش آمدی عشق زندگی مامان بابا ،😍🧑‍🍼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زن دایی منم مث شما بود ما همش میگفتیم بچه میخوای چیکار  الان ی دختر جیگر داره  خدا حفظش ...

فدای تو عزیزم بخدا زندگی بدون بچه سخته من تازه سه ماهه میفهمم زندگی یعنی چی 

❤️

من پریودیم خیلیرعقب میوفته الان دوماهه نشدم...... 

ولی ببخشیدایمنی بدنتون بالاست یعنی چیرنفهمیدم مشکلتون چی بود

خداروشکر خدا بهم یه کوچولو دیگه داد واسم دعاکنید طبیعی زایمان کنم دعای بچه های نی نی سایت خدایی گیراست🌹😍🥰

سلام خوبی منم تازه بعد چندسال و سقطایی که داشتم رفتم پیش دکتر شاکریان و آزمایش دادم معلوم شد مشکل ایمنی دارم گفت تا باردار شدی بیا باید دارو بگیری وقتی مثبت شدم رفتم دارو داد شروع کردم به خوردن ولی باز سقط شد بتام بالا نرفت فکر کنم من باید از قبل بارداری دارو بخورم و ایمنیم و بیارن پایین داروهاشو دارم الان که باردار نیستم استفاده میکنم یکیش پردنیزولون ۵ هست دعا کن منم باردار بشم خدا به منم یه دختر ناز بده😔

من پریودیم خیلیرعقب میوفته الان دوماهه نشدم......  ولی ببخشیدایمنی بدنتون بالاست یعنی چیرنفهمی ...

عزیزم من سردر نمیارم از آزمایشات ولی دکتر گفت از ایمنی بوده ک باردار نمیشدی

مبارک  

قلب،لانه ی گنجشک نیست که بهار ساخته شود ودر پاییز باد آن را باخودش ببرد...قلب،مهمان خانه نیست که آدم ها بیایند،دوسه ساعت یا دوسه روز توی آن بمانند و بعد بروند...