2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو زد ب نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 7913 بازدید | 127 پست
اونو که مطمعنم سند زده چون مرده خیانت کرده در مقابلش ژنه گفته خونه رو بده میام سر زندگیم اینان رفتن ...

ولی دختر خاله من خونه ماشین ویلای شمال پس نداد مهریه هم گرفت

این چه جوریشه؟🤔🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
اونو که مطمعنم سند زده چون مرده خیانت کرده در مقابلش ژنه گفته خونه رو بده میام سر زندگیم اینان رفتن ...

اگه یه مقدار خیلی کم از مهریمونو ببخشیم چی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی که مبلغی قید بشه؟

املاکی بنده خدا گفت هرچی کع باشه شوهرمنم گفت بزن همون صد میلیون .منظورش به ریال بود که بشه ده میلیون ولی املاکی فکرکرد به تومان نوشت صد میلیون تومان بابت ۳دانک من دادم .ودیگع قید شدتوقولنامه 

اگه پول ندی یا از مهرت کم نشه میشه هبه و میتونه پس بگیره باز خودتون بخونین یا تو نت سرچ کنین گفتم که ...

عزیزم اگه یه مقدار خیلی کم در قبالش از مهریه رو ببخشیم چی؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
املاکی بنده خدا گفت هرچی کع باشه شوهرمنم گفت بزن همون صد میلیون .منظورش به ریال بود که بشه ده میلیون ...

دمت گرم واقعا منم همه پولای خونه از حسابی که به نام من بوده واریز شده پس شوهرم نمیتونه ادعای هبه بکنه بعدا 

املاکی بنده خدا گفت هرچی کع باشه شوهرمنم گفت بزن همون صد میلیون .منظورش به ریال بود که بشه ده میلیون ...

بعد شوهرتون چیزی نگفت؟

اره اینم درسته من دارم به بچه ها میگم چیزی به عنوان هبه هست سرتون کلاه نره باور نمکنن

شاید مرده خیلی خر پول بوده یا خر بوده 

نه مردای الان که خر نیستن اگر هم باشن وکیل داشت اون طرف حتما بهش می گفت 

خر پولم نبود چون ورشکست شده بود افتاده بود زندان التماس می کرد زنش خونه و ویلا رو بفروشه این آزاد بشه می گفت خودم خریدم برای خودم نمی فروشه بیام بیرون از اینجا تازه دختر خالم رفت تقاضای طلاق داد مهرشم گذاشت اجرا به زندانی مرده مهریه هم اضافه شد یعنی خوده ما برای شوهرش خون گریه می کردیم 

البته دختر خاله که میگم منظورم دخترخاله بابامه🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀

اگه هر مبلغی باشه فرقی نمیکنه؟