2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو زد ب نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 7913 بازدید | 127 پست
شوهرش اصلا شکایتی مطرح کرده بود که بعنوان هبه داده  

می دونم که هبه نبود سند زده بود چون شوهرش زندان بود می گفت لااقل نمی فروشی بدهیم بدی بیا سندتو گرو بزار بیام بیرون ولی اینکارم براش نکرد🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

می دونم که هبه نبود سند زده بود چون شوهرش زندان بود می گفت لااقل نمی فروشی بدهیم بدی بیا سندتو گرو ب ...

اگه بدون پول شوهره داده بود به دختر خالت و یا بی اونکه مهرش کم شده باشه باید بگم بخت واقبالش بلند بوده که شوهره از همچین قانونی خبر نداشته چون حتی اگه سند به نام دختر خالت هم بود میتونست پس بگیره

اگه بدون پول شوهره داده بود به دختر خالت و یا بی اونکه مهرش کم شده باشه باید بگم بخت واقبالش بلند بو ...

وکیل داشت دولت براش وکیل گرفته بود مگه میشه نگن بهش ولی یکی از دوستان یه چیزی گفت که از این خبر ندارم که شاید از اول هر چی خریده بنام خانوم زده باشه🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
نه گفت حتی صدهزارمیتونه باشه.فقط یرقم قیدبشه

چقدر جالب یعنی اگه حتی صدهزار تومنم قید بشه دیگه حکم هبه نداره و مرد نمی تونه از زن پس بگیره ملکشو درسته؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
وکیل داشت دولت براش وکیل گرفته بود مگه میشه نگن بهش ولی سکی از دوستان یه چیزی گفت که از این خبر ندار ...

اینم ممکنه ولی چیزی که به عینه دیدم وکیلا اصلا مثل اون چیزی که تو فیلما نشون میدن نیستن اینکه واقعا دلسوز باشن وبهدهمه راهها برای موکلشون فکر کنن وکیلای تسخیری که دیگه جای خود دارن

حالا بی خیال  استارتر کو الان؟🌳

اگه اون درختتو نکنی نو حلق ما باید بگم که فرار کرده😐

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚