با شوهرم مشکل زیاد داریم و دیروز کتکم زد منم شکایت کرد .یکی از فامیلاش میانجگری کرد و منم گفتم خونه رو بزن بنامم نزدیک ۸۰۰ تومنه ب شرطی مهرتو ببخشی ک ۲۰ تا سکه هست.منم بخشیدم و خونه رو زد.پشت قولنامه نوشت ک مهریمو بخشیدم .
سلام بله درسته من پارسال رفتم املاک گفت باید حتما به مبلغی قید بشه مگر نه هبه حساب میشه وطرف میتونه بعد پس بگیره بگه بعنوان هدیه دادم والان نمیخام پس بده .
قطعا سند نبوده یا زنه خودش به هر دلیلی مجبور شده خونه رو برگردونه اینهمه زن جدا میشن خونه و ماشین و ...
اونو که مطمعنم سند زده چون مرده خیانت کرده در مقابلش ژنه گفته خونه رو بده میام سر زندگیم اینان رفتن سند زدن دختره دوست بابامه بالای دختره تعریف کرده که دادگاه سندو برگردونده به نام داداشش ولی چجوریشو الان فهمیدم چون مهریشو نبخشیده بوده
یعنی هرررر به نام زدنی بین زن و شوهر حکم هبه داره؟
اگه پول ندی یا از مهرت کم نشه میشه هبه و میتونه پس بگیره باز خودتون بخونین یا تو نت سرچ کنین گفتم که پدر من خونشو زده به نام مادرم اینا رو وکیل گفته به ما
یعنی کلا اگه شوهری بره خونه ایو به نام زنش بزنه میتونه پس بگیرتش درسته؟!!
اره اگر چیزی از زنش نگیره مثلا ما خودمون خونه خریدیم من در قبال پنجاه تا سکه سه دونگ خونه به نامم شده شوهرم نمیتونه پس بگیره ولی اگر سکه رو ندم میتونه پس بگیره