2777
2789
عنوان

شوهرم خونه رو زد ب نامم

| مشاهده متن کامل بحث + 7914 بازدید | 127 پست
اگه ثابت کنه هبه هست خانم پولی نداده یا از مهرش کم نشده مرد میتونه پس بگیره

چجوری ثابت کنه اخه؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
ما داشتیم موروی که مادر نتونست هبه رو از پسر پس بگیره  اصلا چرا راه دوری بریم همین حشمت ...

هبه رو نمیشه از فرزند پس گرفت یا از والدین فقط زنو شوهر میتونن پس بگیرن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هبه رو نمیشه از فرزند پس گرفت یا از والدین فقط زنو شوهر میتونن پس بگیرن

یعنی هرررر به نام زدنی بین زن و شوهر حکم هبه داره؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
چجوری ثابت کنه اخه؟

بابا شکایت کنه خانم باید ثابت کنه پول داده یا چک یافیش بانکی دیگه قیمت یه خونه رو تو ساک نریخته که ببره بده دست طرف اگه از مهرش کم شده باید مدرک ببره

چراپسر همسایمون سند خونه رو زد به نام زنش ولی دادگاه خونه رو ازش پس گرفت

قطعا سند نبوده یا زنه خودش به هر دلیلی مجبور شده خونه رو برگردونه

اینهمه زن جدا میشن خونه و ماشین و مال و اموال شوهر می برن تازه مهریه هم می گیرن نمونش دختر خاله خودم🌳

بیا شهریور پیراهنت ییلاق لک لک ها...🍀
خوی معلومه دیگه جاذبه جای پولی صورت نگرفته مهریه هم که سرحاشه خانومه چجوری خونه رو گرفته پس حتما شوه ...

یعنی کلا اگه شوهری بره خونه ایو به نام زنش بزنه میتونه پس بگیرتش درسته؟!!

سلام بله درسته من پارسال رفتم املاک گفت باید حتما به مبلغی قید بشه مگر نه هبه حساب میشه وطرف میتونه ...

یعنی چی که مبلغی قید بشه؟

قطعا سند نبوده یا زنه خودش به هر دلیلی مجبور شده خونه رو برگردونه اینهمه زن جدا میشن خونه و ماشین و ...

اونو که مطمعنم سند زده چون مرده خیانت کرده در مقابلش ژنه گفته خونه رو بده میام سر زندگیم اینان رفتن سند زدن دختره دوست بابامه بالای دختره تعریف کرده که دادگاه سندو برگردونده به نام داداشش ولی چجوریشو الان فهمیدم چون مهریشو نبخشیده بوده

یعنی هرررر به نام زدنی بین زن و شوهر حکم هبه داره؟

اگه پول ندی یا از مهرت کم نشه میشه هبه و میتونه پس بگیره باز خودتون بخونین یا تو نت سرچ کنین گفتم که پدر من خونشو زده به نام مادرم اینا رو وکیل گفته به ما

یعنی کلا اگه شوهری بره خونه ایو به نام زنش بزنه میتونه پس بگیرتش درسته؟!!

اره اگر چیزی از زنش نگیره مثلا ما خودمون خونه خریدیم من در قبال پنجاه تا سکه سه دونگ خونه به نامم شده شوهرم نمیتونه پس بگیره ولی اگر سکه رو ندم می‌تونه پس بگیره