2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید..(مزاحمت ناموسی)

| مشاهده متن کامل بحث + 2605 بازدید | 66 پست
سلاااام @نازی14   @alone_angel   @mahdokhtsadat1382 ‍  @rsimsim   ...

عزیزم ما ن شما رو میشناسیم ن اون آقا رو ولی تجربه نشون داده کسی تو این دنیا الکی موتور یا ماشین ب کسی ک یه آشانی دوره نمیده ک باهاش بره خلاف کنه، من نمیدونم ایشون چجوری بهت ثابت کرده ولی هنو در ته ذهن همه ما این فکر هست ک ممکنه گولت زده باشه یا اینکه بخاطر علاقه ای ک تو بهش داری عیب هاشو نمیبینی.. بازم زندگی خودته گلم هر طور صلاحته تصميم بگیر و برای مسائل اینجوری ک ب زندگی شخصی و آیندت مربوطه از افراد غریبه نظر نخواه

من بهترینم این رو قبل از اینکه متوجه بشم بهترینم گفته بود 😎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ما ن شما رو میشناسیم ن اون آقا رو ولی تجربه نشون داده کسی تو این دنیا الکی موتور یا ماشین ب کس ...

میدونم عزیزم اتفاقا برای این بهتون گفتم ک یکم ته دلتون روشن کنم هنوزم اونقد همه دروغگو و جامعه بد و فریب کار نشده

از قبض دادگاه برام عکس فرستاد..من اصلا احساسی تصمیم نمیگیرم از روی شناختی ک داشتم گفتم...

اونجا دیدم اسم و فامیل اون اقا نوشته ک بهش قرض داده

من اصلا برای زندگی شخصیم از غریبه نظر نخواستم

من راجب حکم و چجوری ثابت کردنش سدال پرسیدم فقط که حجم زیادی از بدبینی و مواجه شدم

سلاااام @نازی14   @alone_angel   @mahdokhtsadat1382 ‍  @rsimsim   ...

خداروشکر🤩 عزیزم کامنت من رو اگر مجدد بخونی میبینی که سوال پرسیدم ازت و اصلا بصورت خبری چیزی رو بهت گوشزد نکردم

بعدم وقتی یه تاپیک میزنی و سوال میپرسی یعنی میخوای نظرات مختلف رو بشنوی و دیدگاه آدما رو از جهت های مختلف بشنوی و از نگاه اونا که خارج گود هستن به قضیه نگاه کنی، این اسمش قضاوت نیست چون بقیه طبق چیزی که تو تعریف میکنی و نسبت به همون مورد فقط نظر میدن، نه نسبت به کلیت اون آدم!

تو هم که انقدر نسبت بهش اطمینان داری نباید با حرفای دیگران انقدر تحت تاثیر قرار میگرفتی و به افکار بدت اضافه میشد. وقتی داری میگی افکار بدی داشتی یعنی خودتم توی ناخودآگاهت بهش شک داشتی فقط اینجا مهر تایید گرفتی پس با این حساب باید بگیم خودتم قضاوتش کردی؟

موفق باشی✋🏻

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
خداروشکر🤩 عزیزم کامنت من رو اگر مجدد بخونی میبینی که سوال پرسیدم ازت و اصلا بصورت خبری چیزی رو بهت ...

قربونت برم😍❤

ن منظورم این نبود من اصلا بهش شکم نکردم

درسته نظرات مختلف زیاده 

نمیتونستم تحمل کنم ب من بگن ساده و ب اون بگن دروغگو

با این جنبه ضعیفم اصلا نباید تاپیک بزنم.

😂😂❤

خدا روشکر مشکلشون حل شد. اگه منم بگم تو جملم گفتم کی موتورشو به ی غریبه تو پارک میده به این مفهوم هست که یا واقعا ادم ساده ای هست یا به شما دروغ گفته شاید از دیدتون بشه توجیه. ولی خب ممنون که گفتین

میدونم عزیزم اتفاقا برای این بهتون گفتم ک یکم ته دلتون روشن کنم هنوزم اونقد همه دروغگو و جامعه بد و ...

خب گلم اینجا یه فضای عمومی و مجازی هست که هرکسی برحسب ذهنیت خووش در مورد یک موردی ک میزنن نظر میده، شما هم نظر خواستی ماهم نظرمون رو گفتیم و اگر شما از اول اطمینان داشتی ک دیگه نظر بقیه یا اصلا در این مورد تایپیک نمیزدی گل، لابد خودتم ک از نزدیک میشناختی هم بازم دو ب شک بودی و الان اطمینان پیدا کردی، امیدوارم هرچی خیره بعد این براتون پیش بیاد و مشکل اون آقام در مورد موتورش حل بشه اگه بی گناهه😘✨

من بهترینم این رو قبل از اینکه متوجه بشم بهترینم گفته بود 😎