2777
2789
عنوان

اگه جای مامان من بودین

81 بازدید | 12 پست

این خاستگارو که۲۷ سال سن داره شغلش تو بیمارستان خدماتیه ،،ی ماشین ۱۳۰ میلیونی داره,خونش نیم ساخته س ولی توی یکی از روستاهاس که تا مرکز شهر نیم ساعتی راه داره ،،خیلی خانواده خوبین پسره خوبه خیلی بافرهنگن ولی وضعشون متوسط رو ب پایینه ،،قبول میکردین یا نه؟؟چرا؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته بستگی ب خودتونم داره ها از نظر طبقه کجایین

ما متوسط رو ب بالاییم

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

وضعش از شوهرم خیلی بهتره😂

بستگی داره به خودت که میتونی تحمل کنی این چیزا رو یا نه. شغلش دهن پر کن نیست، خونش هم روستاست. برای یکی ممکنه خیلی خوب باشه اما برای یکی ممکنه اصلا مناسب نباشه. من خودم زندگی روستایی عاشقشم، دور از هیاهو، باغچه داشته باشم واسه خودم ولی خونم مدرن باشه. اسم و رسم هم برام مهم نیست، همین که مایحتاج زندگی رو تامین کنه عاشقم باشه رفتار درستی داشته باشه کافیه برام. اما یکی ممکنه رفاه شهری رو بخواد، اسم و رسم بخواد، پول بی نهایت بخواد. خوشبختی برای همه یه مدل نیست. 

وضعش از شوهرم خیلی بهتره😂بستگی داره به خودت که میتونی تحمل کنی این چیزا رو یا نه. شغلش دهن پر کن نی ...

منم زیاد پر توقع نیستم و طبعم بالا نیست ولی امان از مامانم😂🤦🏻‍♀️

منم زیاد پر توقع نیستم و طبعم بالا نیست ولی امان از مامانم😂🤦🏻‍♀️

تو قراره زندگی کنی، نه مامانت. ولی بزرگترا بیشتر موارد یه چیزی میدونن میگن. به نظرم با مادرت منطقی صحبت کن نظراتشو گوش کن، تو هم نظراتتو به اون بگو و باهم همفکری کنین. اصلا عجله نکن و احساسی تصمیم نگیر

تو قراره زندگی کنی، نه مامانت. ولی بزرگترا بیشتر موارد یه چیزی میدونن میگن. به نظرم با مادرت منطقی ص ...

نه من قضیه ازدواجمو کامل سپردم ب خانوادم ،،

نه من قضیه ازدواجمو کامل سپردم ب خانوادم ،،

اینم خوبه. خوب کاری کردی دختر. اما خودتم حتما نظر بده. اینجوری نباشه که کلا خودتو بکشی کنار. چون ممکنه تو برات یه موضوعی خیلی پراهمیت باشه ولی برای خانوادت مهم نباشه و به اون موضوع دقت نکنن و بعدا توی زندگیت مشکل ایجاد بشه. باهم هماهنگ برید جلو. 

من ازدواجمو کامل سپردم دست خانوادم، پشیمون شدم بعدش. چون طرز فکر اونا با من فرق داشت. 

اینم خوبه. خوب کاری کردی دختر. اما خودتم حتما نظر بده. اینجوری نباشه که کلا خودتو بکشی کنار. چون ممک ...

بله درسته...