2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باشگاه میرم چهار ماه  ادامه ام میدم  میترسم قرص و ولکردم برگرده

به من که دکتر قرص داده پروژ استرون گفت ۱۰ روز مونده به پریودیت بخور روزی یکی الان فعلا سه ماهه ول کردم پریودیم درسته مگه ته تهش چهار پنج روز دیر زود بشه

پ چطور من در عرض چهارماه خوب شدم

منم تنبلی تخمدان دارم مثل شما اوکی شدم الان اونایی که میبینی هنوز مشکل دارن پلی کیست داشتن ولی من نوع خفیفش بود یعنی یکی از تخمدان هام بزرگ تر از حد معمول بود

تو اطرافم دیدم کلا درمان شدن  البته من پریودیم از اولم منظم بود فقط یکم مو زاید داشتم

عزیزم پریودی تنظیم بشه نشانه درمان کامل که نیست اگه میخوای مطمئن بشی برو ازمایش بده ولی تنبلی تخمدان کلا درمان نداره فقط کنترل میشه مثل تیروئید

منم تنبلی تخمدان دارم مثل شما اوکی شدم الان اونایی که میبینی هنوز مشکل دارن پلی کیست داشتن ولی من نو ...

اره فکر کنم برای منم خفیف بود آخه هیچ کدوم از علایم نداشتم 

لاغرم 

پریودیم کاملا منظم بود جوش اینام ندارم 

شما چه مدت قرص خوردی؟

عزیزم پریودی تنظیم بشه نشانه درمان کامل که نیست اگه میخوای مطمئن بشی برو ازمایش بده ولی تنبلی تخمدان ...

عزیزم از اول آخه تنظیم بود یکم مو زائد داشتم البته ارثی بود بیشتر چون همه داشتیم دیگ قبلش ازمایش دادم اکی بود سونو دادم زد تنبلی 

تحت نظر دکتر زنان بودم بعد چهار ماه سونو و آزمایش دادم دکترم گفت هیچ مشکلی نیس 

نمی‌دونم والا ولی دوست ندارم برگرده 

آخه تا کی باید قرص بخورم منی ک مجردم هستم

اره فکر کنم برای منم خفیف بود آخه هیچ کدوم از علایم نداشتم  لاغرم  پریودیم کاملا منظم بو ...

من الان ۸ ماهه فهمیدم دارم رفتم ازمایش دادم و اینا دکترم هم قرص داد هم امپول پروژاسترون ولی خب چون من از امپول میترسیدم فقط قرصشو خوردم به مدت دوماه پریودیم تا سه ماه خوب شد باز خراب شد دوباره قرص خوردم به مدت یه ماه تا الان که خوبم مال من از نوع خفیف بود پلی کیست اینا نداشتم شاید باورت نشه ولی بعد اینکه واکسن کرونا زدم تنبلی گرفتم