نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 عنوان کسی هس از لپ تاپ سر در بیاره 98 بازدید | 17 پست لپ تاپم core i 7 ایسوس نسل ۱۳ سری U هستش صفحش ماته اصلا شفاف نیست متاسفانه همسرم خریده بود خودمم اطلاعات نداشتم الان خیلی ناراضیم راهی هس درستش کرد؟یا کجا میشه فروخت گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵ امروز | 08:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 مات بهتره که خیلی کیفیتش پایینه رنگا متنا الان لپ تاپ دوستمو میبینم چقد شفافه خیلی ناراحتم تازه خریدم گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 477 نو بوده یا دست دوم؟ ممکنه تعمیری بوده باشه و صفحه تصویر رو تعویض کردن چون ایسوس مارک خوبیهبه نظرم ببرید همونجایی که خریده بهشون بگید
جهیزیه_میومیو عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3416 کنتراست و نور مانیتور رو تنظیم کنید، ببینید میتونید باهاش کنار بیاید.اگه عوض کنید ضرر می کنید که
جهیزیه_میومیو عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3416 خیلی کیفیتش پایینه رنگا متنا الان لپ تاپ دوستمو میبینم چقد شفافه خیلی ناراحتم تازه خریدم شاید درایور کارت گرافیکش نصب نیست.
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 نو بوده یا دست دوم؟ ممکنه تعمیری بوده باشه و صفحه تصویر رو تعویض کردن چون ایسوس مارک خوبیهبه نظرم بب ... عزیزم نوعه از همکارش خریده جعبه اینا داره گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 کنتراست و نور مانیتور رو تنظیم کنید، ببینید میتونید باهاش کنار بیاید.اگه عوض کنید ضرر می کنید که نور صفحه رو زیاد میکنم فرقی نمیکنه گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 شاید درایور کارت گرافیکش نصب نیست. یعنی چی؟ گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
جهیزیه_میومیو عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3416 یعنی چی؟ توی منوی استارت اینو تایپ کنید و بازش کنیدDevice managerتو صفحه ای که براتون باز میشه گزینه Display adapter رو باز کنید. ببینید چی نوشته
bibikhorshid عضویت: 1404/07/27 تعداد پست: 477 عزیزم نوعه از همکارش خریده جعبه اینا داره همکارش کامپیوتر فروشی داره؟ یا خریده بوده و الان نخواسته و فروخته؟ از کجا خریده همکارش؟ فاکتور و ضمانت رو داده بهتون؟
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 توی منوی استارت اینو تایپ کنید و بازش کنیدDevice managerتو صفحه ای که براتون باز میشه گزینه Display ... دستت درد نکنه برسم خونه امتحان میکنم میگم بهتون گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
جهیزیه_میومیو عضویت: 1401/09/28 تعداد پست: 3416 دستت درد نکنه برسم خونه امتحان میکنم میگم بهتون خواهش می کنم گلم
نمیدونم_والا_ مدیر استارتر عضویت: 1401/09/04 تعداد پست: 2948 همکارش کامپیوتر فروشی داره؟ یا خریده بوده و الان نخواسته و فروخته؟ از کجا خریده همکارش؟ فاکتور و ضما ... اره ضمانت داره و کامپیوتر فروشی گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵