2777
2789
عزیزم از اول آخه تنظیم بود یکم مو زائد داشتم البته ارثی بود بیشتر چون همه داشتیم دیگ قبلش ازمایش داد ...

منم مجردم قرص نمیخورم گاهی وقتی میبینم پریودیم داره عقب میوفته یدونه پروژاسترون میخورم فرداش پریود میشم شما یکم حساسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مجردم قرص نمیخورم گاهی وقتی میبینم پریودیم داره عقب میوفته یدونه پروژاسترون میخورم فرداش پریود م ...

اخه میگن درمان دیر بشه سخت تر میشه 

دکترم گفت تنبلی باعث دیر بارداری 

یائسگی زود رس میشه 

عه من نزدم  فرق تنبلی با پلی کیست چیه مگ؟

جفتش یکیه خفیف یعنی یکی از تخمدان هات بزرگ تر از حد معموله پلی کیست یعنی تو تخمدان هات کیست داره یکی از زن عموهام هر دوسال یه بار میره عمل میکنه کیستاشو در میاره درمانم نمیشه 

اخه میگن درمان دیر بشه سخت تر میشه  دکترم گفت تنبلی باعث دیر بارداری  یائسگی زود رس میشه ...

عزیزم اروم باش تو سعی کن پریودیت تنظیم باشه همیشه یه بسته پروژاسترون بزار خونه دیدی پریودیت تاریخش داره دیر زود میشه یکی بخور

جفتش یکیه خفیف یعنی یکی از تخمدان هات بزرگ تر از حد معموله پلی کیست یعنی تو تخمدان هات کیست داره یکی ...

اهان برای من دکتر گفت تنبلی اون اولش اما سایز تخمدانهام بزرگ نبود 

من تعجب میکنم مگ میشه با پریودی کاملا منظم 

راجب بار داری اینا هم نترس من هم دکترم گفت واسه بار داری هیچ مشکلی نیست هم زن عموم که پزشک زنانه گفت ...

اره عزیزم از یائسگی زود رس ک دکتر گفت ترسیدم 

البته چهارماه پیش ذخیره تخمدانم چهار بود 

بعد الان دارو مصرف کردم برای تنبلی  بنظر ذخیره کمتر می‌کنه یا بیشتر؟

اهان برای من دکتر گفت تنبلی اون اولش اما سایز تخمدانهام بزرگ نبود  من تعجب میکنم مگ میشه با پر ...

نه دیگه من پریودیم دقیق بود واکسن کرونا زدم یهو دوماههه عقب افتاد تا رفتم دکتر گفت اینطوریه گفت اکثر خانوما بعد واکسن اینطوری شدن سبزیجات زیاد بخور شیرینی جات کم بخور