2777
2789
عنوان

تورو خدا مادرا دعام کنید😭😭😭

326 بازدید | 23 پست

دخترم تیک عصبی گرفته دعای شما نی نی سایتیا همیشه میگیره توخدا دعام کنید دخترم خداشفاش بده🙏😭😭😭

روزی توخواهی امد اللهم عجل لولیک الفرج 

الهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله زودتر خوب بشه.استرسی چیزی بهش وارد نشده یا مثلا تو خونه دعوا شده باشه دخترت اونجا بوده ؟؟

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله زودتر خوب بشه.استرسی چیزی بهش وارد نشده یا مثلا تو خونه دعوا شده ...

اره متاسفانه همیشه توخونه مون دعواست😭😭

[QUOTE=399696404]الهم صل علی محمد و آل محمد انشاالله زودتر خوب بشه.استرسی چیزی بهش وارد نشده یا مثلا تو خونه دعوا شده مشاورخوب نمیشناسم توشهرم

اره متاسفانه همیشه توخونه مون دعواست😭😭

خب واسه همونه.ببین اگه شوهرت چیزی گفت به خاطرارامش بچه ات سکوت کن .به این فکر کن که اگه جوابشو بدی داری تغذیه اش میکنی خوراک دعوا رو بهش میدی‌.

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

خب واسه همونه.ببین اگه شوهرت چیزی گفت به خاطرارامش بچه ات سکوت کن .به این فکر کن که اگه جوابشو بدی د ...

دیگه همون کار میکنم ولی دیگه دیر شده سلامتی دخترم به خطر افتاده خاک تو سرم کنن من لیاقت مادر بودنو ندارم طفلی بچه ام😭😭

چه تیکی گرفته؟

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

تو که سوختی چرا این دختر طفل معصوم مریض میکنید .. 

دعا میکنم براش به نیتش هفت تا حمد به نیت خانم ام البنین بخون بدم به اب بده بخوره 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
تو که سوختی چرا این دختر طفل معصوم مریض میکنید .. دعا میکنم براش به نیتش هفت تا حمد به نیت خانم ام ا ...

تو خدابراش دعاکنیددستم به دامنتون😭😭

تیگ گردن چندروزدهنم اضافه شده

حواسش را پرت کن انشالله خوب میشه به روش نیار دعواش نکن

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

تو خدابراش دعاکنیددستم به دامنتون😭😭

دعاش میکنم شما هم برای دختر من دعا کن دچار ویروس گوارشی شده .. خوب میشه دخترت بهش بادوم خام و شیره انگور و گوشت و با کمی نخود خوب بپز بده بهش ... اصلا سردیجات بهش نده چون بدتر میشه .. 

باهاش حرف بزن و تنش تو زندگیت کم کن

این تجربیات خودمم برای اینکه همه اش تو زندگیم داشتم .. لطفا بخاطر دخترت این کارها رو بکن .. دعاگو هستم 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

الان براش حمد میخوندم یکم میتونی با روغن سیاه دونه گرم کن روی کتری به ارامی به جاهای که تیک داره ماساژ بده