2777
2789
عنوان

مشکل با همسرم

748 بازدید | 43 پست

سلام دوستان خوبین من بین خودم و همسرم یه مشکلی به وجود آمده که گفتم از شما بپرسم شاید من خیلی سخت میگیرم همسرم دوست سربازیش از تبریز داره میاد تهران و من تا به حال نه دیدمش نه تا به حال باهاش برخورد داشتم خودشم تو زمانی که باهم سرباز بودن یکی دو بار اومده خونه مادرش الان ازدواج کرده دو تا بچه داره و میخواد بیاد تهران به همسرم زنگ زده بود که من می خوام بیام تهران به همسرم گفتم بگو ناهار یا شام بیاد خونه ما، بعد همسرم باهاش تماس گرفته و بهش گفت که هر وقت که رسیدی هر ساعتی بود زنگ بزن اونم گفت ما شنبه می خوایم بیایم.

من به همسرم گفتم که آدم وقتی میخواد بره یه شهر دیگه مسافرت باید از چند وقت قبلش هماهنگ کنه شاید طرف شرایط پذیرایی نداشته باشه شاید برنامه داشته باشه و همسرم به من میگه که کلید خونه رو بدیم بهشون ما هرکدام بریم خونه مامان خودمون، یکی دو روز بمونن اینجا، از نظر شما درسته این کار؟؟؟ من بهش گفتم که مگه میشه آدم خونه زندگیش رو بزاره در اختیار دوتا آدم که اصلا نمیشناسشون. تازه دوستای صمیمی هم که باشن با هم تو خونه میمونن. از نظر شما این حرفی که همسر زده معقوله یا من دارم سخت میگیرم؟؟؟

اصلا خیلی برام عجیبه واقعا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انجام نمیدم چون دوست ندارم کسی در غیاب من بیاد تو خونم بمونه

خودم میمونم و ازشون پذیرایی میکنم

پفک نمکی و بیسکوییت ماسالای سابق هستممم و به دلیل فراموشی رمز،بیسکوییت ماسالا به افق پیوست😭 برای سلامتی پسرم ی صلوات می‌فرستی😘

من این کارو کردم یه وسیله از خونم دزدیدن اصلا فکرشو هم نمی‌کردم ماشینشون میلیاردی بود نمی‌دونم دردشون چی بود تا ابد دیگه کلید خونه رو دست غریبه جماعت نمیدم 

وزن اول 70😭وزن فعلی 64 💪 وزن هدف 55 
و اینم بگم سربازیشون ۱۸ سالگی بوده و الان همسرم من ۳۴ سالشه، تقریبا ۱۵،۱۶ سال گذشته و اونا همو ندیدن ...

نه بابا نزار برن مسافر خونه چ معنی داره مگه فقط تو خونه بودنه من کلید خونمو دست خواهر خودمم نمیدم 

من نمیدونم یه عده چرا از مهمون میترسن مگه اون بی خانمانه ک کلید خونه بهش بدید خودت گفت ناهار شام بیاد اینجا بعد میگی آدم قبل رفتن ب جایی هماهنگ میکنه فلان بهمان  حالا یه دو روزه دیگه  کلید بدید بهش از خونه برید؟تاسف آوره

سخت نمیگیری زیادی سخت میگیری 

من انجام نمیدم چون دوست ندارم کسی در غیاب من بیاد تو خونم بمونه خودم میمونم و ازشون پذیرایی میکنم

منم دقیقا همینو میگم، خودم بمونم. مگه اومدن سوییت اجاره کنن اومدن مهمونی