2777
2789
عنوان

مشکل با همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 43 پست
نه عزیزم اصلا قبول نکن  همسرتم راضی کن خودتون ازشون پذیرایی کنین یعنی چی خونه رو خالی کنین؟ ...

بله باید همین کارو کنم.

همسر من خیلی آدم ساده ای هست واقعا 

مرسی که راهنماییم کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادم سخت نگیر به خودت تو مهمون داری من قبلا سخت میگرفتم میمردم  ب حدی استرس میگرفتم تا وقتی ک بودن انگار پاشون و بزارن دم گلوم نزارن نفس بکشم حتی ظرفارم نمیزاشتم کمک کنن الان میندازم گردنشون بهشون کارم میدم میگم بکنن الان دیگ راحت شدم ولی بخاطر خاکی بودنم هر روز مهمون دارم خونمون خلوت نمیشه اصلا از اینورم سرویس شدم😂

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
منم دقیقا همینو میگم، خودم بمونم. مگه اومدن سوییت اجاره کنن اومدن مهمونی 

گلم مهمان حبیب خداست... وقتی آشنایی مثل شما دارن چ برن مسافر خونه... خودتونم بمونید‌... پذیرایی کنید ازشون فوقش چند روز می‌مونن میرن 

زیادم سخت نگیر به خودت تو مهمون داری من قبلا سخت میگرفتم میمردم  ب حدی استرس میگرفتم تا وقتی ک ...

خب توهم برو مهمونشون شو یکمم اونا گرفتار شن..

والا تو این گرونی آدم تو خرج خودش میمونه شما حتما درآمدتون خوبه⁦☺️⁩

گلم مهمان حبیب خداست... وقتی آشنایی مثل شما دارن چ برن مسافر خونه... خودتونم بمونید‌... پذیرایی کنید ...

اوووه چند روز سخت نیست بنطرتون؟.؟شما زیادی مهمان نوازید گله من

همون یه روزم کافیه دیگه هرکی باشه میخاد راحت باشه خسته میشه بالاخره حتی خانواده خودتم باشن زیاد خوب نیست 🙄👌

خب توهم برو مهمونشون شو یکمم اونا گرفتار شن.. والا تو این گرونی آدم تو خرج خودش میمونه شما حتما&nbs ...

بدبختی  ما زیاد نمیریم چون از شهرستان میان هرکدومم میان چند روزمی مونن  ن درامدمون خوب نیس شوهرم پرستاره خواهر شوهرام خونه مادرشون اونقد نمیرن ک همش خونه مان😂

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
من نگفتم کلید بدی بهشون   اینکه شما ‌کلی غر زدی سر شوهرت ک اخر سر گفته کلید بدیم  بریم&nb ...

نه عزیزم

من اصلا غر نزدم

شما اونجا نبودی که، خونه ما کوچیکه همسرم میگفت ما بریم خودمونو آواره کنیم اونا راحت باشن.

در هر صورت هرکسی نظری داره🙏🙏