سلام دوستان خوبین من بین خودم و همسرم یه مشکلی به وجود آمده که گفتم از شما بپرسم شاید من خیلی سخت میگیرم همسرم دوست سربازیش از تبریز داره میاد تهران و من تا به حال نه دیدمش نه تا به حال باهاش برخورد داشتم خودشم تو زمانی که باهم سرباز بودن یکی دو بار اومده خونه مادرش الان ازدواج کرده دو تا بچه داره و میخواد بیاد تهران به همسرم زنگ زده بود که من می خوام بیام تهران به همسرم گفتم بگو ناهار یا شام بیاد خونه ما، بعد همسرم باهاش تماس گرفته و بهش گفت که هر وقت که رسیدی هر ساعتی بود زنگ بزن اونم گفت ما شنبه می خوایم بیایم.
من به همسرم گفتم که آدم وقتی میخواد بره یه شهر دیگه مسافرت باید از چند وقت قبلش هماهنگ کنه شاید طرف شرایط پذیرایی نداشته باشه شاید برنامه داشته باشه و همسرم به من میگه که کلید خونه رو بدیم بهشون ما هرکدام بریم خونه مامان خودمون، یکی دو روز بمونن اینجا، از نظر شما درسته این کار؟؟؟ من بهش گفتم که مگه میشه آدم خونه زندگیش رو بزاره در اختیار دوتا آدم که اصلا نمیشناسشون. تازه دوستای صمیمی هم که باشن با هم تو خونه میمونن. از نظر شما این حرفی که همسر زده معقوله یا من دارم سخت میگیرم؟؟؟
اصلا خیلی برام عجیبه واقعا.