2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز روز قشنگی نبود مثل دیرور و پریروز و چند روز قبل 

منم امشب بیدارم دقیقا بدلیل همون دگیری های فکری که دیشب و پریشب و شبهای قبل داشتم 

انگار خدا با ما سر لج افتاده 🥺

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

بچه ها یه تاپیک بترکه عکساییم ک توش بوده حذف میشه کلا از نت؟

قیافه من وقتی میبینم ۱۰ تا اعلان دارم باز میکنم و میبینم همش لایکه و کسی تگم نکرده :                      از چوپانی پرسیدند روزگار چگونه است؟ گفت: از روزگار چیزی نمیدانم اما پشم های گوسفندانم را که چیدم دیدم نیمی از آنها گرگ اند. :)           دیدی یه سریا اینجا الکی بت میپرن و پاچه میگیرن...با اینا کار نداشته باشین اینا عقده دارن و بهتون حسودی میکنن😉

دخترا شمام وقتی با تلفن حرف می‌زنید کسی مزاحمتون میشه ؟؟

الان اعصابم خیلی خرابه 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

دخترم بغلم وول میخوره ،ترر زد ،دیدم بلههه💩منتظرم بقیه کاراشو کنه بشورمش😶

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
من تازه از سرکار اومدم نشستم مثل این موش کورا تو تاریکی غذا میخورم😐😂

خسته نباشی 🤍🌱

کارت چیه؟ 

متاسفانه کاربری خودم مهر تعلیق شد و ادمین نی نی سایت گفت فعلا برنمیگردونه منو ☹️ ⁩این کاربری مال رفیقمه و داده به من فعلا 🥺خودشم تو سایته با یه کاربری دیگه 💙 اگه از کامنتام ناراحت شدید بهم بگید از دلتون در بیارم 🧡

خوب بود بد نبود 

یه سوالی ذهنمو درگیر کرده چرا ما میتونیم برا یه موضوع ناراحت کننده بارها غصه بخوریم و گریه کنیم ولی برا یه موضوع خنده دار نهایت دوبار از ته دل می‌خندیم ؟؟ 

الان تو مرحله غصه خوردن برا یه موضوع تکراریم

امروز روز قشنگی نبود مثل دیرور و دیروز و چند روز قبل  منم امشب بیدارم دقیقا بدلیل همون دگیری ه ...

میفهممت.هز اتفاقیم ک افتاده ب خدا توکل کن.من راستش خدارو زیاد توی زندگیم دیدم🧡