2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که بلدین درست کنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 84 پست
نیمرو  املت ذرت که بعضی وقتام خوب نمیشه برنج دمی مامانم میزاره میره بیرون فقط شعلشو باید کم ...

خخخ افرییین 

منم همینطوری بودم

حالا دارم ازدواج میکنم🙂کل استرسم اینه وقتی میرم خونه پدرشوهر بگن تو غذا درس کن و بلد نباشم 

دیگه دارم یاد میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه میگن خورشتات لعاب دارن وجاافتاده چون من به همه خورشت هام یک قاشق ارد نخودچی میزنم

عالیه😍ممنون از نکته ات 

چ موقع اردو اضافه میکنی؟وقتی ک دیگه اماده شده؟

من اینم بلد نیستم🥲

هروقت خاسی بپزی گوجه رو پوست کن کامل ریز کن تو ماهیتابه بریز مقداری ام زعفرون بریز با پودر سیر و نمک بعدش که به روغن اومد تخم مرغ بزن خیللللی خوب میشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
دستور پخت قورمه سبزیتو بده لطفا😍

گوشتو با پیاز وسیر سرخ میکنه زردچوبه وکاری وفلفل سیاه سبزی خیلی سرخ شده ولوبیا چیتی و حتما 4تا 5ساعت با شعله کم میذارم بپزه جای لیمو عمانی هم آب لیموی تازه ویه ادویه قورمه سبزی از مشهد خریدم عالیه دوتا 3قاشق می ریزم

اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید 

همه چی ب جز خورشت اصلا نمیتونم خوب درست کنم

متاهل💍❤  در قیامت عابدی را دوزخش انداختن ، هرچه فریادش جوابش را نمیپرداختن، داد میزد خوانده ام هفتاد سال هرشب نماز ، پس چه شد اینکه ثواب آن همه راز و نیاز ، یک ندا امد چرا تهمت زدی همسایه ات ، تا شود این گونه  حالت این جهنم خانه ات ، گفت من در طول عمر گر زدم یک تهمتی ، ظلم باشد زان بسوزم ای خدا کن رحمتی ، آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت بر او ، طفلکی هفتاد سال جمع کرده بودش ابرو...
😍میشه لطفا دستور پخت رامیون بدی؟

حیف حوصله ی تایپ ندارم

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین