2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که بلدین درست کنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ افرییین  منم همینطوری بودم حالا دارم ازدواج میکنم🙂کل استرسم اینه وقتی میرم خونه پدرشوهر ...

😂😂

منم با اینکه دوس ندارم حالا حالاها ازدواج کنم ولی بهش فکر میکنم خندم میگیره

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•
😂😂 منم با اینکه دوس ندارم حالا حالاها ازدواج کنم ولی بهش فکر میکنم خندم میگیره

منم میگفتم تا ۳۰ سالگی بهش فکرم نمیکنم😂الان افتادم توش فقط دارم اذیت میشم 

کم کم اشپزی کن خیلی خوبه بلد باشی 

منم میگفتم تا ۳۰ سالگی بهش فکرم نمیکنم😂الان افتادم توش فقط دارم اذیت میشم  کم کم اشپزی کن خیل ...

وااای😂😂

منم میگمممم

حوصلش نمیاد اشپزی کنم 

عجیب ماییم و ماییم در عجب این زندگی عجیب!🤍                                      خواهانِ برابری، صلح و امینت...                                                                                           •🇮🇷•

عزیزم خورشت هویچ برات مینویسم ما برا مهمونهامون که از شهر دیگه میان میزاریم خیلی خوششون میاد

هویچ خلالی خرد کن سرخ کن کامل سرخ شه بعدش بریز داخل قابلمه بعد یه کوچولو ابلیمو رب نمک روغن و یه لیوان اب بریز ابش که کشیده شد افتاد به روغن خاموش کن(هویچها بعد سرخ شدن چروک مانند میشن بعد که با اب پخته شدن او چروک باز میشه میفهمی که حاضر شده)  بعد گوست بزار یه قابلمه دیگه بپزه و یه قابلمه ی دیگه آلو بزار بپزه تمام

البته یه نوع هم هست بعضی ها اونجوری درست میکنن که اواخر پخت گوشت هویچ سرخ شده و آلو و ابلیموی کم و رب میریزن هویچ ابکی داخل خورشت میشه ولی اونی که بالا گفتم هویچ اصلا اب نداره به روغن میفته

عزیز دردانه ی خدا🌹