2777
2789
عنوان

بهترین غذایی که بلدین درست کنید چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2257 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با حوصله اشپزی کنی مطمئن باش غذاهات عالی میشن مثلا موقع پخت همه چیز باهم نریز من گوشت پیاز قرمه سبزی را با دنبه سرخ میکنم خوب میشه دلمه هام عالی می‌شه چون روشون روغن جامد میزنم قیمه هام خوب میشه نمیزارم ابکی بمونه خورشت هویچ که مخصوص ما ترکهاست خوب درست میکنم الان وقت ندارم لایکم کن بعدا میام دستورشو برات میزارم

عزیز دردانه ی خدا🌹
سالاد ماکارانی درست میکنم اسمی هست تو فامیل از بس خوشمزه میشه بعد از خوردن همه میگن دستورش بده. کلا ...

عالیه😍حالا ک توی فامیل معروفه 

حتما دستور پختشو بده 

خیلی غذا ها 

مخصوصا رامیون 

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

خودم نمیگم اینا رو اکثریت گفتن

سوپ شیر اینو خیلی دوسش داستن همه

ماکارونی

لوبیا پلو

شوید باقالی با گوشت

خداجونم بابت همه اتفاق های خوب زندگیم ازت ممنونم،هر روز داره زندگیم بهتر  و بهتر میشه ومن شادتر و خوشحال تر ، خدایا شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت