بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الهم عجل لولیک الفرج: سینه مرغ با کمی آب و کره زعفران و سیر میزارم بپزه با نخود فرنگی، ماکارونی رو آبکش می کنم و خیلی زود برش میدارم همین که یه قل زد در این فاصله خیارشور و نگینی خورد می کنم هویج و رنده می کنم گوجه رو نگینی خرد می کنم ذرت رو هم میریزم .بعد سس رو درست می کنم ماست سون به علاوه سس مایونز دارچین نمک فلفل سیاه آویشن اضافه می کنم . بعد مرغ پخته شده رو نگینی خورد می کنم همه مواد با هم با سس قاطی می کنم اگه خواستم یکم ژامبون دودی هم میزنم سلیقه ای هست بعد۱۰ساعت میزارن داخل یخچال تا با سس جا بیفته محشر میشه
روش پخت رو هم بگید چکارمیکنید که غذاهاتون خوشمزه ترمیشن؟
من مثلن مرغو از هشت ساعت قبل میذارم داخل سس مایونز پیاز و ادویه جات بعد میذارم یکم باهمون سس و برگ بو بخارپز بشه بعد موادش جدا میکنم با کره سرخش میکنم رب مرغو همیشه سرخ میکنم پیازم حلقه حلقه میکنم مرغارو میچینم روش یکم ادویه و پودر تخم گشنیز،میزنم درشو میذارم یکم که بخار پز،شد فلفل دلمه میچینم زعفرون میزنم نمک میزنم و رب و اب اضاف میکنم و دم میندازم همیشه ام آلوی ترش ازاین قرمزا میزنم . بخاطر اینکه ترشیش زیاد نشه خیلی کم شکر میزنم .مرغام اینجوری خیلی خوب میشه هیچوقتم بو نمیده منتها زمان بر هست
من قرمه سبزی ک درست میکنم اصلا آب نداره چیکار کنم میذارم قشنگ آبش تموم بشه آخه اگ اب داشته باشه حس م ...
باید به روغن بیفته و اون چیزی آخر میمونه ترکیب آب وبیشتر روغن باشه تو زودپز نذار و 4تا 5ساعت با شعله کم بذار بپزه برای من قشنگ روش روغن میشینه و سیاه میشه