2777
2789
عنوان

کسایی که بعد از 30 سالگی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 53 پست
فقط باکسی ازدواج کن که هم مزاج باشید.من شوهرم همه چیش خوبه هم شغلش هم قیافش هم اخلاقش ولی اختلاف مزا ...

کاملا درست میگی تو همه موارد باید باید به طرف مقابل بخوریم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه مگه خوشبختی به سن؟یکی میبینی ۲۵ ازدواج کرده ولی با یه آدم نامناسب یکی میبینی تو ۳۵ ازدواج کرده ولی با آدم مناسب من همیشه به خودم میکفتم تنهایی شرف داره به بودن در کنار یه آدم اشتباه پس هر زمان که عاشقانه طرف رو دوست داشتی و موقعیت خوبی داشت ازدواج کن

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی 🌙❤
خدا را شکر ، میشه بگی اگه همچین حسی سراغت میومد که نکنه دیر بشه ، چطور برخورد میکردی که روت اثر نذار ...

بله گاهی، ولی من کلاً به این موضوع خیلی اعتقاد دارم که هر چیزی در هر زمانی که قراره اتفاق بیفته، اتفاق می‌افته و اگرم نیفتاد حتماً قسمت نبوده. ضمن اینکه مجرد موندن هم تو خانواده‌ی پدری و هم مادریم، مساله‌ی عادی هست

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
اره یه دختر ۵ ساله. سالگرد اول عروسیمون دنیا اومد. همین یکی از عیبای ازدواج سن بالا همین بچه اوردن ...

خداحفظش کنه

یعنی تو ۳۴ سالگی باردار شدین ؟؟ 

زود باردارشدین ؟ مشکلی نداشتین ؟؟ 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
آخه مگه خوشبختی به سن؟یکی میبینی ۲۵ ازدواج کرده ولی با یه آدم نامناسب یکی میبینی تو ۳۵ ازدواج کرده و ...

کاملا درست میگی عزیزم ، اما متاسفانه گاهی انقدر افکار غیر منطقی به آدم هجوم میاره که فقط بحث عدد مطرح میشه ، البته که درست نیست

خداحفظش کنه یعنی تو ۳۴ سالگی باردار شدین ؟؟  زود باردارشدین ؟ مشکلی نداشتین ؟؟

اره زود باردار شدم، بدن با بدن فرق داره، من طرف مادریم ، مخصوصا مادر خودم، از اینان که راحت باردار میشن و راحت زا هستن ، خداروشکر.

من بابام بخاطر شغلش زیاد خونه نمیومد، ببخشیدا، هر بار میومد، چند ماه بعد مامانم یه بچه برامون میاورد.

ببخشیدا، خودمم خندم گرفت