2777
2789
عنوان

کسایی که بعد از 30 سالگی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 53 پست
کاملا درست میگی عزیزم ، اما متاسفانه گاهی انقدر افکار غیر منطقی به آدم هجوم میاره که فقط بحث عدد مطر ...

افکار منفی فقط همون بچه هست 

وگرنه من تو اطرافیانم اکثرا تو این رنج‌ سنی ازدواج کردن 

اگه بچه میخواید قبل ۳۵ سالگی بچه دار بشید 

البته بعدش هم مشکل نداره ، منتها قبلش باشه ریسکش کمتره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بله گاهی، ولی من کلاً به این موضوع خیلی اعتقاد دارم که هر چیزی در هر زمانی که قراره اتفاق بیفته، اتف ...

واقعا ، میگن همه چیز برای کسی که میدونه به درستی صبر بکنه به موقع اتفاق میافته 

اما امان از فکر و خیال  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار منفی فقط همون بچه هست  وگرنه من تو اطرافیانم اکثرا تو این رنج‌ سنی ازدواج کردن  ...

درسته البته من خواهر خودم برای بچه دار شدن ، سنش 38 سال بود و خدا را شکر مشکلی نداشت اصلا

کاملا درست میگی عزیزم ، اما متاسفانه گاهی انقدر افکار غیر منطقی به آدم هجوم میاره که فقط بحث عدد مطر ...

معلومه از طرزه جواب دادنت خیلی دختر پخته و عاقلی هستی من هر وقت این حس دیر شدن ازدواج میومد سراغم میگفتم یگانه اشتباه نکن سن بالا نباید باعث بشه یه آدم اشتباه رو انتخاب کنی بسپار به خدا ایشالله برای شما هم بهترین پیش بیاد

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی 🌙❤
واقعا ، میگن همه چیز برای کسی که میدونه به درستی صبر بکنه به موقع اتفاق میافته  اما امان از فک ...

بله، صبور باش و البته هوشیار 😉 حواست به موقعیت‌های خوب باشه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
واقعا ، میگن همه چیز برای کسی که میدونه به درستی صبر بکنه به موقع اتفاق میافته  اما امان از فک ...

من حتی خواهر کوچیکم ، رک گفت اومد تو صد سال شوهر پیدا نکردی، منم پاسوز تو بشم.

به مامانم گفتم هر کی اومد خواستگارش، بده بره.

قبل من ازدواج کرد

معلومه از طرزه جواب دادنت خیلی دختر پخته و عاقلی هستی من هر وقت این حس دیر شدن ازدواج میومد سراغم می ...

مرسی عزیزم این که لطف و محبت شما هست که همچین نظر خوبی در موردم داری ، کاملا درست میگی مهم طرف مقابل هست که خوب و هم کفو باشه