2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه بیاین لطفاً🥺

1171 بازدید | 26 پست

دخترم از ظهر تب کرد بهش ایبوپروفن دادم تبش اومد پایین بعد ازظهر دوباره تب کرد شیاف گذاشتم براش باز سر شب تب کرد استامینوفن دادم ،شیاف گذاشتم براش،بااب نمک پاشویه ش کردم ،جوشانده سرماخوردگی دادم بهش،پیاز کف پاهاش گذاشتم اما هنوز تب داره 🥺نمی‌دونم چیکارکنم😪میشه یه صلوات برای پایین اومدن تب دخترم بفرستین وهدیه کنید به حضرت رقیه س ممنونم انشاءالله خدا به خودتونو خانواده تون سلامتی بده🌷

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میفهمم که چقدر الان به عنوان یه مادر مضطربی.الهی به حق حضرت رقیه تب دخترت بیاد پایین و حالش خوب بشه. دعای نور براش بخون

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله 
شما کاسنی بده به بچه نه شما عذاب میکشی نه اون. تمام

می‌دونم موثره الان خونه ندارم عزیز وگرنه با روغن بنفشه رو پیشونیش میذاشتم تب و میورد پایین 

من میفهمم که چقدر الان به عنوان یه مادر مضطربی.الهی به حق حضرت رقیه تب دخترت بیاد پایین و حالش خوب ب ...

ممنونم عزیزم آره واقعا حاضرم خودم بجاش مریض بشم ولی بچم تب نکنه ،انشاءالله چشم میخونم الان

می‌دونم موثره الان خونه ندارم عزیز وگرنه با روغن بنفشه رو پیشونیش میذاشتم تب و میورد پایین 

نه اصلا. روغن بنفشه گرمه تب رو میبره بالا. اون برای حساسیت و آلرژی خوبه. کاسنی همیشه خونه داشته باش. الانم ی پیاز ببند کف پاش

عزیزم بچه رو ببر دکتر خطرناکه با سلام و صلوات که تب بچه قطع نمیشه

شوهرم تا دیروقت سرکار بوده الان بیهوشه از خستگی تایه ساعت پیش دخترمو نگه می‌داشتیم ساعتای ۷اینا میبرمش دکتر