2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
آدم حرفهای شما وکاربری که اسمش سوگندغریب  روکه انقدرمهربونیدچقدرآدم شادمیشه ..واقعا گلیدوکمیاب ...

عزیزم من وظیفه م انجام میدم به قول  اسی ما همه خواهر و برادر دینی هم هستیم حتما که نباید از یه خون باشیم ...امیدوارم به حق این ماه  تا قبل اربعین خبر خوب شدن و شفا گرفتن پسرت رو تاپیک بزنی ...

خداازدهن شمابشنوه ..منم واگذارکردم به خدا...به خداگفتنش راحته وقتی میبینی پسرت یه دردعجیبی میگیره پا ...

میدونم درک میکنم درسته بچه خودم نبوده ولی اطرافم زیاد دیدم اینطوری ومیدونم که هیچ کدوم هم دست خالی برنگشتن ...امید بخدا و ائمه ...توکل کن فقط به خدا ...الان دم اذان هست همون غسل و نماز و 70تا حمد رو انجام بده ان شاالله که نتیجه بگیری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد دارم

چرا

ان‌شالله هرچی زودتر حالتون خوب بشه

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
عزیزم من وظیفه م انجام میدم به قول  اسی ما همه خواهر و برادر دینی هم هستیم حتما که نباید از یه ...

ممنونم روزخیلی خوب وشادی داشته باشین همونطورکه دلم وآروم وشادکردین ..خداهم دلتونوشادکنه هیچ وقت غم نبینین💐🌹🌹🌹الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
درسته ادم کلافه میشه اینطوری. بلند شید یک لیوان اب خنک بخورید دوباره بخوابید شاید بهتر شد🌹 صلوات فر ...

با لیوان اب و اینا فایده نداشت دیوونه شدم دیشب تا بالاخره همه بونمو قلم دافع حشرات زدم و تونستم بخوابم اما این سردردای عجیب ول نمیکنن منو داره سرم میترکه ی هفتس حدودا اینطوری شدم

اگه کسی زن داداش اصفهانی میخواد خبر کنه😍 علاقه به یادگیری فرهنگ های دیگه و اشنایی باهاشونو دارم😍 دوست دارم یه ازدواج خوب با یه غریبه و راه دور داشته باشم😍 سختی زیاد کشیدم هرکسی نمیتونه منو بپذیره پس دعا کنید خدا واسم ارامش و خوشبختی و بخت خوب رقم بزنه😍 الهی حال دل همه خوب باشه ارامش سهم دلای مهربونتون❤
خداروشکر زود فهمیدی گلم ...ماهی رو هرموقع از اب بگیری تازه ست ...مطمئن باش عشق نبوده اگر بود میشد دو ...

با دلم چیکار کنم😔

زنش نیست 

نامزدشه 

هنوز اسماشون شناسنامه ای نشده 

تنها امیدم به همینه 

فک کن اینهمه مدت قلب من برای اون میتپید 

اون برای یکی دیگه😭😭

وایییییی دلمو چیکار کنم که داره پر پر میزنه تو سینه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
با دلم چیکار کنم😔 زنش نیست  نامزدشه  هنوز اسماشون شناسنامه ای نشده  تنها امیدم ب ...

زن .نامزد .دوست دختر هرچی به نظرم اگر اونم بخواد تو نباید بخوای ...چرا برای خودت ارزش قائل نیستی 

...تو مثل غنچه گل هستی نزار هرکسی باخود خواهی و غرورش نابودو پرپرت کنه ....به نظرم خدا به توهم تیغه هایی بهت داده به اسم غرور تو هم که از خودت محافظت کنی ....

تو اینقدر خودت رو کوچیک میبینی که سیب گاز خورده یکی دیگه رو بدست بیاری ....اون پسر اگر لیاقت تو رو داشت وقتی باتو بود عشق تو رو میدید نه چشمش دنبال کسی دیگه باشه واسه خودت ارزش قائل شو...حق ت سیب سرخ و ناب هست نه گاز زده کسی دیگه

زن .نامزد .دوست دختر هرچی به نظرم اگر اونم بخواد تو نباید بخوای ...چرا برای خودت ارزش قائل نیستی&nbs ...

درست میگی عزیزم❤❤❤

چشم

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
آدم حرفهای شما وکاربری که اسمش سوگندغریب  روکه انقدرمهربونیدچقدرآدم شادمیشه ..واقعا گلیدوکمیاب ...

الهی شکر.. ان‌شالله همیشه حالتوت خوب باشه.. ممنون از دل مهربونتون. همیشه در پناه خدا باشید ان‌شالله

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
با لیوان اب و اینا فایده نداشت دیوونه شدم دیشب تا بالاخره همه بونمو قلم دافع حشرات زدم و تونستم بخوا ...

برقا که خاموش میشه پشه ها میان نمیدونم‌ چرا

بازم‌شکر که دفع حشره پیشتون بود

سردرد سخته ان‌شالله هرچی زودتر خوب خوب بشه⚘