2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
متاسفانه نمیدونم، ولی میدونم ایتالیا گرفتن پذیرش راحت تره، من عمومی ایران خوندم، تخصص داخلی آلمان گر ...

ممنون...

میشه درخواست قبول کنی چند تا سوال کوتاه دارم

شکست عشقی خوردم و خوابم نمی‌بره🙂 همین یه ساعت پیش الان یه سری روانی میان میریزن روم که رابطه هم ر ...

خداروشکر زود فهمیدی گلم ...ماهی رو هرموقع از اب بگیری تازه ست ...مطمئن باش عشق نبوده اگر بود میشد دوطرفه ...غصه نخور گلم کسی که کنارت نیست ارزش غصه خوردن نداره حیف تو نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی عزیزم. ان‌شالله سالم و صالح باشه و زیر سایه‌ی امام زمان در کنار پدر و مادرش شاد و سلامت با ...

سلامت باشی عزیزم انشاءالله موقع زایمان یادت هستم هرخواسته ای داری بهش برسی  

ای کاش به منم راهکارمیدادی اسی....ولی

من غصه مریضی پسرم دوباره عود کرده ..دکتراهم چیزب نمیدونن ویلون وسیلونم...شانس منه....😭😭😭😭😭خستم میخوام بمیرم ولی نمیمیرم چرا...ای کاش مردمون دست خودمون گهگداری به خودکشی فکرمیکنم بعدمیگم خداقهرش میگیره ...چیکارکنم 

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
خواهش میکنم عزیزم ...وظیفه ست ...حیفه زندگی آروم و قشنگتون هست که بخاطر یه فکر اشتباه خراب بشه ...من ...

چقدر متن آخر به دلم نشست . چه کار قشنگی. گلدون پر از گل. حتما امتحان میکنم. ممنونم از ایده بسیار خوبتون. 

درسته ادم دلهره میگیره در این شرایط. ان‌شالله یه راهی بشه که حل بشه. هم بتونید باخیال راحت دکتر برید ...

میدونم دستش خالیه ...بنده خدا بهم داد گفت دسته من خرج میشه منه احمقم اصلا فراموش کردم چند تا خرید واسه خونه کردم امروز دیدم کلا کارتم خالی شده ...بفهمه میگه من که گفتم خریدهاتو بزار برا هفته بعد دکترت واجب تره ...خدا از زبونتون بشنوه ...ان شاالله ...بخدا دارم دیوونه میشم

سلامت باشی عزیزم انشاءالله موقع زایمان یادت هستم هرخواسته ای داری بهش برسی    

بسلامتی و دل خوش زایمان کنی عزیزم ...ان شاالله با قدمهاش خیر و برکت و روزی باخودش بیاره ...مبارک عزیزم ....واسه منم دعا کن که یه نینی سالم و صالح گیرم بیاد 

من رو همسرم تو برخورد با همکارهای خانمش حساس هستم و چندین بار هم این مساله رو بهش گفتم . البته من خو ...

سلام عزیزم. از همین پیامت میتونی کلی نکته‌ی مثبت پیدا کنی. 

خداروشکر که همسرتون بهتون اعتماد داره و زمانی که همکار آقا داشتید ازتون ایراد نمیگرفتن چون به شما اعتماد دارن.

خداروشکر که شما و همسرتون همدیگه رو دوست دارید و برای هم مهم هستید. از اینکه همسرتون بهتون اعتماد داره و با شما با صداقت برخورد کردن میشه متوجه شد.

خداروشکر که همسرتون بخاطر زندگیش داره تلاش میکنه.

طبق پیام‌هایی که نوشتید همسرتون صرفا خواستن شما درجریان باشید. اینطور برداشت نکنید که خواستن شمارو اذیت کنن.

ایشون قطعا شما رو دوست دارن و شما برای ایشون مهم هستید.

ان‌شاالله همیشه در کنار همسرتون شاد و خوشحال و سلامت و عاقبت‌بخید باشید⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
ای کاش به منم راهکارمیدادی اسی....ولی من غصه مریضی پسرم دوباره عود کرده ..دکتراهم چیزب نمیدونن و ...

عزیزم مریضیش چیه گلم ...

ان شاالله که امام حسین و علی اصغرش کمک کنن که هرچی زودتر خوب بشه ...

گلم براش سفره  حضرت علی اصغر و حضرت ابوالفضل نذر کن مطمئن باش بی جواب نمیزارنت ...میدونم سخته وقتی جیگرگوسه ت جلوچشمت مریض باشه 

اگرکمیتونی الان دوش بگیر غسل حاجت کن دو رکعت نماز حاجت به نیت شفای پسرت بخون 

دست بزار روی قلبش 70مرتبه حمد بخون 

ببین چه معجزه ای میبینی 

عزیزم مریضیش چیه گلم ... ان شاالله که امام حسین و علی اصغرش کمک کنن که هرچی زودتر خوب بشه ... گلم ...

ای خواهرکارم ازاین حرفا گذشته توتاپیکم هست پنج سالش شدازاول مریض بودتاالان ای کاش ای کاش میمردم  نذرچی ازبس نذرکردم ..ول کن ...

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
ای کاش به منم راهکارمیدادی اسی....ولی من غصه مریضی پسرم دوباره عود کرده ..دکتراهم چیزب نمیدونن و ...

سلام عزیزم.. ان‌شالله هرچی زودتر آقاپسرتون حالش خوب خوب بشه و همیشه حالتون خوب باشه. صلوات فرستادم که ان‌شالله هرچه زودتر حالشون خوب بشه و راه خیر و سلامتی سرراهتون باشه.

عزیزم امضات رو نگاه کن... درمورد حضرت زینب نوشتی.. میدونی که حضرت زینب هم چقدر در زندگیشون بالا و پایین داشتن.. 

ازشون کمک بگیر ان‌شاالله به حق حضرت زینب هرچی زودتر حال خوب و سلامتی نصیب آقاپسرتون میشه.

ماهم دعاگو هستیم ⚘

ان‌شاالله حضرت رقیه پشت و پناه پسرتون باشن.. تا اذان صبح کم مونده.. ان‌شالله خدا به این وقت عزیز سلامتی و حال خوب نصیبتون بکنه

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)