2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
میدونم دستش خالیه ...بنده خدا بهم داد گفت دسته من خرج میشه منه احمقم اصلا فراموش کردم چند تا خرید وا ...

درسته.. شرایط مالی سخت شده.. ان‌شالله بدون دلهره و ناراحتی حل بشه عزیزم

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
ازخواب پریدم حالت تهوع دام دیگه خوابم نبرد😠

ان‌شالله حالتون خوب بشه⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.. ان‌شالله هرچی زودتر آقاپسرتون حالش خوب خوب بشه و همیشه حالتون خوب باشه. صلوات فرستادم ک ...

ممنونم دعای خیری که درحق پسرم کردین انشاالله خداهزاربراشو ازبهترینها براتون هدیه کنه ...چقدرمهربونید

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
مرسی عزیز 🌼

🌹

ای خواهرکارم ازاین حرفا گذشته توتاپیکم هست پنج سالش شدازاول مریض بودتاالان ای کاش ای کاش میمردم  ...

من پسرخاله م سال 88تصادف کرد قطع نخاع شد 

همه گفتن نذر کنید نا زودتر خوب بشه ولی هیچ فایده ای نداشت حتی احتمال عملش که هم به صفر رسید پرفسور سمیعی رو فکر نکنم کسی باشه و نشناستش حتی پیش اونم بددنش گفت هیچ امیدی نیست جز معجزه سال 98 شد 10سال که یه پسر 27سال دور از جونش مثل جنازه روی تخت بود از گردن قطع نخاع بود ...نه دستش نه پاهاش نه گردنش هیچ کدوم اعضای بدنش جز صورتش حرکت نمیکرد ...خاله م مثل شما امیدش رو از همه بریده بود یه شب پسر خاله داشته از تلویزیون نوحه گوش میداده گریه ش میگیره و همون حالت میگه همین کارهای غسل نماز واسش انجام میدن تا اینکه همع میخوابن خاله م تو خواب حالش بد میشه کسی بیدار نمیشه جز پسر خاله م میگفت یه اقا نورانی اومد بهم گفت بیا مادرتو نجات بده حالش بده میگه گفتم من قطع نخاع هستم میگه گفت حالا تو بلند شو ...همون شب پسر خاله من از حضرت ابوالفضل شفا گرفت الانم با واکر راه میره ....فقط کافیه هیچ وقت ازشون ناامید نشی و چشمت به نگاه اون بالا سری باشه نه دکتر و دارو ...ابنا همش وسیله ست اصل کاری بالا سری هست ازش ناامید شدی دیگه منتظر هراتفاقی باید باشی ...الانم فقط میتونم بگم خدا بهش شفا بده ..

ممنونم دعای خیری که درحق پسرم کردین انشاالله خداهزاربراشو ازبهترینها براتون هدیه کنه ...چقدرمهربونید

ما باهم خواهر وبرادر دینی ایم. از هم دوریم ولی میتونیم برای همدیگه دعا کنیم و از خدا بخوایم که به زندگی خواهر وبرادرامون خیر و خوشی هدیه بده. ممنونم از لطفتون. مهربون شمایید من رو مثل خودتون میبینید. 

ان‌شالله خدا به خودتون، به زندگیتون، به آقاپسرتون، به عزیزانتون سلامتی و آرامش و شادی و خوشبختی و حال خوب و عاقبت بخیری هدیه بده و همیشه در پناه امام زمان باشید. 

سلامتی و شادی همیشه همراه خودتون و عزیزانتون ان‌شاالله⚘

خیلی 😊  انشاءالله  ولی این خوبی نداره  تیکه تیکه شدم با این آبریزش بینی و عطسه&nb ...

حساسیته؟ 

ان شاالله..ممنون عزیزم

🌹🌹🌹

ریفلاکس معده دارم از دردش نتونستم بخوابم😭

ان‌شالله زود زود حالتون خوب بشه. صلوات هم میفرستم براتون⚘

من پسرخاله م سال 88تصادف کرد قطع نخاع شد  همه گفتن نذر کنید نا زودتر خوب بشه ولی هیچ فایده ای ...

اون ازبنده ی برگزیده خدا بوده ...به هرکسی نگاه نمیکننن ..من این بچه کربلا هم بردم ....

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
دریا بودیم تازه رسیدیم اومدم پای گوشی نشستم خوابم نمیبره

همیشه شاد باشی عزیزم

ما باهم خواهر وبرادر دینی ایم. از هم دوریم ولی میتونیم برای همدیگه دعا کنیم و از خدا بخوایم که به زن ...

آدم حرفهای شما وکاربری که اسمش سوگندغریب  روکه انقدرمهربونیدچقدرآدم شادمیشه ..واقعا گلیدوکمیاب .چقدرآروم شدم 😚💐💐💐💐🌷🌼

اون ازبنده ی برگزیده خدا بوده ...به هرکسی نگاه نمیکننن ..من این بچه کربلا هم بردم ....

پسرخاله منم خیلی کارها کرده بود که خوب نبود و خلاف بود وقتی تصادف کرد رو اورد به خدا و امام ها ...این طفل شما که که بنده بیگناه خدا هست خدابین هیچ بنده ای فرق نمیزاره عزیزم ...ناامیدی یعنی بیراهه ...خدا هربنده ای رو یه طوری امتحان میکنه ...خواهرگلم نزار تو آزمون الهی رد بشی...مطمئن باش زمانش و موعدش برسه خودشون نمیزارن دست خالی برگردی از درخونشون ...

پسرخاله منم خیلی کارها کرده بود که خوب نبود و خلاف بود وقتی تصادف کرد رو اورد به خدا و امام ها ...ای ...

خداازدهن شمابشنوه ..منم واگذارکردم به خدا...به خداگفتنش راحته وقتی میبینی پسرت یه دردعجیبی میگیره پاشوتوشکمش جمع میکنه...استفراغ میکنه ..پسرت جگرکوشه ات جلوی جشات داره آب میشه جگرم قلبم دردمیکنه ...نمیدونم گلم خیرببینی وقت گذاشتی ..خیلی خوبی 💐💐🌹🌹🌹🌹