2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 176 پست
دقیقاً منم همین مشکل رو دارم .  اصلاً همراه با حال تهوع میشه و احساس میکنم معدم از داخل بدنم ب ...

زنجبیل داری تو خونه ؟

اگر داری با یه لیوان ابجوش یا ولرم مخلوط کن یکی دوسه دقیقه بزار بمونه 

بعد نوش جان کن 

سریع آروم میشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنجبیل داری تو خونه ؟ اگر داری با یه لیوان ابجوش یا ولرم مخلوط کن یکی دوسه دقیقه بزار بمونه  ...

نه راستش 

زنجبیل که نداریم 

چند بار به مامانم گفتم اگه میشه زنجبیل بگیریم یک وقتی لازم میشه الهی بگردم اینقدر مشغله داره فراموش کرده 

حالا باز اول ماه بشه یادآوری میکنم

کاملا حرفهاتون منطقی. انقدر فکر و خیال میکنم تپش قلب گرفتم یه لحظه آروم نیست مغزم. داغون داغونم.&nbs ...

بخدا دنیا ارزش غصه خوردن رو نداره ...اینقدر مشکلات تو زندگی ها هست که خودمون نباید برای خودمون مشکل درست کنیم...بااین کارت نه به خودت نه شوهرت ضربه نمیزنی فقط به دخترت ضربه میزنی درسته بچه هست ولی خیلی چیزها رو میفهمه شاید نگه ولی پیش خودش بهش فکر میکنه واگر روزی هم متوجه بشه علت مریضی شما بخاطر فکر کردن به این موضوع هست بدون اینکه بفهمه باباش واقعا مقصر هست یا نیست ازش متنفر میشه و ازش دوری میکنه ..پس شما به زندگی خودتون لطمه نمیزنید به دخترتون هم لطمه میزنید 

نه راستش  زنجبیل که نداریم  چند بار به مامانم گفتم اگه میشه زنجبیل بگیریم یک وقتی لازم م ...

اشکال نداره گلم 

فلفل سیاه 

بابونه 

زیره 

آویشن 

هرکدوم که داشتی باشی رو میتونی مثل همون زنجبیل درست کنی بخوری ...

شکست عشقی خوردم و خوابم نمی‌بره🙂

همین یه ساعت پیش

الان یه سری روانی میان میریزن روم که رابطه هم رابطه ی قدیم‌

رابطه ی عاطفی نداشتیم 

فقط فهمیدم زن داره 

عشقم به طرفه بوده مثل اینکههه

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
نوبت دکتر دارم ..شوهرم یه مبلغی بهم داد برای دکترم منم این چند روز زیاد خرج کردم الان دیدم پول دکترم ...

درسته ادم دلهره میگیره در این شرایط. ان‌شالله یه راهی بشه که حل بشه. هم بتونید باخیال راحت دکتر برید و هم بحثی بین شما و همسرتون پیش نیاد. 

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
کاملا حق با شماست. ممنونم از مهربونیتون و زمانی که گذاشتید 

خواهش میکنم عزیزم ...وظیفه ست ...حیفه زندگی آروم و قشنگتون هست که بخاطر یه فکر اشتباه خراب بشه ...من شیراز که بودیم به ازای هرسری که ناراحت میشدم یه گل میکاشتم داخل گلدون یه روز نگاه کردم دیدم یه اتاق پر گل دارم ولی هیچ وقتم یادم نیومد کدوم گل رو برای کدوم ناراحتیم کاشتم ...خواهرم شیرینی درست میکنه ...داداشم دونه های کیسه برنجی رو میشماره ...هرکدوم رو تونستی امتحان ببین باکدومش حالت خوب میشه ...موفق باشی خوشبخت 

منتظرم دردم بگیره    چقدسخته انتظار

به سلامتی عزیزم. ان‌شالله سالم و صالح باشه و زیر سایه‌ی امام زمان در کنار پدر و مادرش شاد و سلامت باشه. انتظار قشنگیه. خدا حفظش کنه ⚘ صلوات هم فرستادم براتون⚘

لطفا آقایان در تاپیک‌های من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیک‌هام صرفا مخاطبم خانم‌ها هستند✅ حال خیلی‌هامون روبه‌راه نیست. باهم مهربون‌تر باشیم و ناراحتی‌هامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر می‌کنم خانم هستن!)
یه سوال دارم ؟ شما میدونی ایتالیا برای پزشکی خوندن خوبه یا نه؟

متاسفانه نمیدونم، ولی میدونم ایتالیا گرفتن پذیرش راحت تره، من عمومی ایران خوندم، تخصص داخلی آلمان گرفتم، خیلی نیاز دارند، پیگیر باشید، حتما موفق میشید 👌💐

میبینم آن شکفتنِ شادی را، پروازِ بلند آدمیزادی را