لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
لطفا آقایان در تاپیکهای من تشریف نیارن و هیچ پیام و نظری هم ننویسند!🚫 من در تاپیکهام صرفا مخاطبم خانمها هستند✅ حال خیلیهامون روبهراه نیست. باهم مهربونتر باشیم و ناراحتیهامون رو سر همدیگه خالی نکنیم⚘ ( گاهی از نام کاربرها متوجه نمیشم خانم هستن یا آقا. من فکر میکنم خانم هستن!)
من صبح کلاس زبان ( امتحان زبان ) داشتم ، اومدم خونه یه چیزی خوردم باز ساعت ۴ کلاس یو سی مس رفتم و تا رسیدم خونه و با گوشی ور رفتم ساعت ۸ شد . از هشت شب خوابیدم ساعت یو و نیم گشنه شدم بیدار شدم حالا چایی هم نیست غذا هم سرد شده منم گشنمه ، با آبریزش بینی و سوزش چشم و عطسه اینجام 😂
بچها سر صدا میکنن نمیخوابن شوهرم سه ساعته میخواد بخوابونتشون نمیخوابن ک ... خستشم هست خودمم ...
ای جان خدا حفظشون کنه. همیشه شاد باشید انشالله
انشالله خودتونم زودی خوب بشید
فردا دو تا امتحان دارم دو هفته دیگه زایمانمه خوابم نمیبره
پیشاپیش قدم نو رسیده مبارک. انشالله سالم و صالح در پناه امام زمان و درکنار پدر و مادرش سالم و شاد باشه.
امتحاناتون رو هم انشالله موفق باشید❤
ای جان خدا حفظشون کنه. همیشه شاد باشید انشالله انشالله خودتونم زودی خوب بشید
مرسی عزیزم ❤️❤️
الان دقیقا اونجایم که سعدی میگه:« مرا دردیست اندر دل، که گر گویم زبان سوزد و گر پنهان کنم؛ ترسم که مغز استخوان سوزد»وقتى فهميدم آدمها فقط بر اساس سطح درك خودشون همه چيز رو ميبينن، از توضيح دادن براشون دست كشیدم🙌
من رو همسرم تو برخورد با همکارهای خانمش حساس هستم و چندین بار هم این مساله رو بهش گفتم . البته من خودم قبلا که شاغل بودم تو رفتار با همکارهای آقا همسرم مطلقا به من ایراد نمی گرفت تو هیچ زمینه ای. ولی من تازگی ها خیلی حساسیتم زیاد شده. دیروز همسرم چون ماشین شرکت دیر اومده با یکی از همکارهای خانمش حدود ۱۵ دقیقه تا رسیدن به محل مورد نظر پیاده رفته و خودش اومد به من گفت که پیشنهاد همسر من بوده چون ماشین دیر میرسیده و من خیلی عصبی شدم ولی به روش نياوردم. با اینکه این خانم متاهل ولی زیاد معقول نیست چه از نظر اخلاقی چه ظاهری. الان به نظرتون من چه برخوردی بکنم؟ واکنش نشون بدم و اینکه وقتی همسر من حساسیت من میدونه چرا اینکارو کرده؟ بعدشم میاد میگه . میخواد من آزار بده یا بزارم پای صداقتش. خیلی عصبی م