2777
2789
والا چی بگم هر کس یه چیز میگه بخون اینارو گلم

من بیشتر برای خونه ضدآفتاب بی رنگ دوست دارم به این خاطر که تمدید کردنش راحته و سبکه ولی‌ رنگی برای تمدیدش‌ باید صورت بشورید دوباره بزنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مطالب سایت ها نمیشه اکتفا کرد عزیزم ولی دکترا اکثرا ضدافتاب بی رنگ برای خونه نسخه میکنن حالا شما ...

الان من از ضدآفتاب مدیسان مدل فاقد چربی و بی رنگشو استفاده میکنم خوبه به نظرت؟

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
پوست های چرب و جوشدار😐😂 نی نی سایت ادیت نداره اشتباه تایپی ویرایش کنیم؟

😂

چرا عزیزم داره اونجا که شکل لایک(قلب)هست کنارش تقریبا،یه سه نقطه وجود داره اونو میزنی میتونی ویرایش کنی پیامتو

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
من بخاطر همین لایه بردار که استفاده میکردم یه کک و مک گنده افتاد رو صورتم  تازه هنوز ضدافتاب م ...

یعنی شما میگی از کرمای لایه بردار استفاده نکنیم و به جاش از سفیدآب استفاده کنیم؟

من بیشتر برای خونه ضدآفتاب بی رنگ دوست دارم به این خاطر که تمدید کردنش راحته و سبکه ولی‌ رنگی برای ت ...

آره درسته...

مگه اگه هر دفعه بشوریم برای پوست ضرر داره شستن‌؟

من بیشتر برای خونه ضدآفتاب بی رنگ دوست دارم به این خاطر که تمدید کردنش راحته و سبکه ولی‌ رنگی برای ت ...

شما هر چندساعت ضدآفتابو تمدید میکنی عزیزم؟

منم پوستم دهیدراته هستش

گونه هام حالت پروانه ای همش پوسته میده و جوش میزنه جدیدا.هرچی آبرسان زدم فایده نکرد

روی گونه هام جای رژگونه ها تیره شده و از گوشه لبم به سمت چونم یه خط لک تیره افتاده

پای چشمام چروک افتاده و تیره شده

با چنین پوست داغونی چه کنم

یه مدت آبرسان اوردینری زدم بهتر شد ولی بعد اتمامش دوباره برگشت🤧

الان یه ضد لک گرفتم نمیدونم تاثیری داره یا نه

ولی بیشتر از همه خشکی پوستم اذیت میکنه چون باعث میشه چروک های صورتم بیشتر شه

به نظرتون مصرف کلاژن میتونه تاثیر بذاره؟ یه سری کلینیک پاکسازی پوست رفتم بهم گفت کلاژن سازی پوستت خیلی ضعیفه

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 

سفیدآب و گلاب فوق العادس من تو یه جایی قاطیشون کردم هفته ای دوبار میزنم پوستم چند درجه روشن تر شده الا مشکلم تیرگی زیرچشم چیکارش کنم😬

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)
منم پوستم دهیدراته هستش گونه هام حالت پروانه ای همش پوسته میده و جوش میزنه جدیدا.هرچی آبرسان زدم فا ...

عزیزم شما حتما مکمل کلاژن ساز باید مصرف کنی به همراه مکمل آبرسان و آبرسان سه بار در روز روش مرطوب کننده بزن از ابرسان و مرطوب کننده فاقد چربی مناسب پوست چرب استفاده کن 

سفیدآب و گلاب فوق العادس من تو یه جایی قاطیشون کردم هفته ای دوبار میزنم پوستم چند درجه روشن تر شده ا ...

برای تیرگی زیر چشم باید از کرم دور چشم استفاده کنید که روشن کننده و ضدچروک و آبرسان باشه اگه زیر چشماتون گوده با تزریق فیلر رفع میشه اگه تیرگی  ارثی باشه شاید با استفاده از کرم های دور چشم کم بشه ولی از بین نمیره

قوی ترین لایه بردار مال پیلینگ اوردینری هست  خودم خریدم دارم استفاده میکنم

میشه بگید از کجا خریدین؟ اخه بیشتر میگن فیکش تو بازاره منم نخریدم صورتم لک داره ننیرن خیلی ناراحتم خجالت میکشم از صورتم 

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر