2777
2789
لایه بردارو که باید یکی دوبار در هفته زد اسکراب دیگه

ببین بستگی‌به پوستت داره بعضیا هفته ای  یک یا دوبار لایه بردار میزنن بعضیا هم هرشب اسکراب با لایه بردار فرق داره اسکراب بیشتر لایه برداری جزئی میکنه به اندازه لایه بردار تاثیر نداره 

اخه میگن تو خونه باید ضدآفتاب رنگی زد وگرنه بیرنگ جلوی نور گوشی و لامپ و...رو نمیگیره بی رنگ برای ن ...

نه عزیزم کی‌ گفته😕 کاملا اشتباست تو خونه از ضدآفتاب بی رنگ استفاده کنید که در برابر اشعه uva و uvb مقاومت بالایی داشته باشه اگه بیرون از ضدآفتاب رنگی استفاده میکنی حتما زیرش ضدافتاب بی رنگ بزن بعد ضدافتاب رنگی روش بزن بعضیا با ضدآفتاب جوش میزنن که باید از ضدآفتاب های سبک که فلوئیدی و بر پایه آب استفاده کنن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم کی‌ گفته😕 کاملا اشتباست تو خونه از ضدآفتاب بی رنگ استفاده کنید که در برابر اشعه uva و uvb ...

تو اینترنت خوندم عزیزم

ببین تو خونه علاوه بر اشعه های uva و uvb که اشعه های نامرئی خورشیدن،نور مرئی که توسط لامپ و خود همین گوشی ها و کامپیوتر ساطع میشن،وجود دارن،ضدآفتاب های بی رنگ فقط توانایی محافظت در برابر نورهای نامرئی uva و uvb خورشید رو دارن ولی نمیتونن از پوستمون در برابر نورهای مرئی لامپ و...رو محافظت کنن

برای همین میگن ضدآفتاب رنگی بزنید که هم از نورهای نامرئی و هم مرئی در برابر پوستمون محافظت کنن...

منظور شما از ضدآفتاب ضدجوش،اونایی هستن که فاقد چربین؟اخه من با اونا هم جوش میزنم!

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
تو اینترنت خوندم عزیزم ببین تو خونه علاوه بر اشعه های uva و uvb که اشعه های نامرئی خورشیدن،نور مرئی ...

عزیزم همه دکترا ضدآفتاب بی رنگ برای خونه نسخه میکنن حتی ضدافتاب رنگی مقاومت بالایی در برابر نور خورشید نداره دکترا میگن حتما زیرش ضدآفتاب بی رنگ زده بشه چه برسه به اینکه ضدآفتاب بی رنگ بخوای تو خونه بزنی زدن ضدآفتاب رنگی یا بی رنگ برای خونه فرقی نداره فقط مقاموت بالایی داشته باشه ولی اگه بیرون هم ضدآفتاب رنگی میزنی حتما زیرش ضدآفتاب بی رنگ بزن خیلیا فکرمیکن چون ضدآفتاب بی رنگ تا به پوست میزنی ردی از خودش به جا نمیزاره و بی رنگ حتما تاثیری نداره این باور علطی هست

تو اینترنت خوندم عزیزم ببین تو خونه علاوه بر اشعه های uva و uvb که اشعه های نامرئی خورشیدن،نور مرئی ...

ضدآفتاب فلوئیدی که بر پایه آبه و سبکه ضدافتاب های بی رنگ اینجوری‌ هستن درباره جوش زدن هم نمیشه ازش فرار کرد منم با ضدآفتاب جوش میزنم ولی مصرفش قطع نمیکنم

ضدافتاب خارجی و ایرانی خوب زیادی هست

عزیزم همه دکترا ضدآفتاب بی رنگ برای خونه نسخه میکنن حتی ضدافتاب رنگی مقاومت بالایی در برابر نور خورش ...

والا چی بگم هر کس یه چیز میگه

بخون اینارو گلم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
ضدآفتاب فلوئیدی که بر پایه آبه و سبکه ضدافتاب های بی رنگ اینجوری‌ هستن درباره جوش زدن هم نمیشه ازش ف ...

عزیزم نظرت درمورد ضدآفتابای بی رنگ و ضدلک چیه؟خوبن؟

من مارک لافارر میخوام بخرم

والا چی بگم هر کس یه چیز میگه بخون اینارو گلم

به مطالب سایت ها نمیشه اکتفا کرد عزیزم ولی دکترا اکثرا ضدافتاب بی رنگ برای خونه نسخه میکنن حالا شما میتونی تو خونه از ضدافتاب رنگی هم استفاده کنی به شرطی مقاومت بالایی داشته باشه ولی برای بیرون حتما زیرش ضدآفتاب بی رنگ بزن اگه نظر منو میخوای ضدآفتاب بی رنگ بزن من خودم از ضدافتاب های رنگی استفاده میکردم برای خونه هم جوش میزدم هم مقاومت بالایی نداشتن ضدآفتاب خارجی ایزیدن خوبه فلوئیدی ضدآفتاب ایرانی ساین اسکین استفاده کردم که بافتش ژل کرمه ضدآفتاب ژیناژن و درماتیپیک هم خوبه ضدآفتاب درماتیپیک یه مدل ضدافتاب داره برای پوست های چوب و چوشدار 

به مطالب سایت ها نمیشه اکتفا کرد عزیزم ولی دکترا اکثرا ضدافتاب بی رنگ برای خونه نسخه میکنن حالا شما ...

پوست های چرب و جوشدار😐😂 نی نی سایت ادیت نداره اشتباه تایپی ویرایش کنیم؟

لایه بردار پوستتو داغون میکنه بعدش باید اساسی مراقبت کنی از پوستت 

هر زمان میری حموم یه تیکه ی کوچولو سفیداب رو نرم کن کف دستات بمال و بمال به صورتت مثل وقتی که داری لیف میکنی 

بعد تمیز بشور 

باورت نمیشه من همون زمان تاثیرشو میبینم پوستم نرم و سفید میشه یکماه هست اینکارو انجام میدم هر کسی که میبینه میگه چکار کردی که انقد پوستت روشنو خوب شده