2777
2789
برای تیرگی زیر چشم باید از کرم دور چشم استفاده کنید که روشن کننده و ضدچروک و آبرسان باشه اگه زیر چشم ...

از کرمی استفاده میکنید راضی باشین اسمش میگین

گفت هنوزم برای غر زدن آدمای خسته گوش داری؟ گوش شدم.گفت کاری نمیکنم. تا لنگ ظهرم می خوابم. ولی خسته‌ام. روحم پا درد گرفته از بس دنبال خودش گشته. بدن درد گرفته از بس فکر و خیال رو دوشش گرفته.  یادته چقدر می گفتم به درک؟ دیگه نمی‌خوام بگم به درک؛ چون دلم می خواد برگردم به روزهایی که هر اتفاق خوبی خوشحالم می‌کرد. روزهایی که با هر خبر بدی ناراحت می‌شدم‌. یادته همیشه می‌گفتی زندگی‌رو نمیشه زد عقب... جلو چی؟ نمیشه بزنیم جلو؟! یه سال، دو سال، ده سال.. شاید چند سال دیگه حال‌مون بهتر از الان باشه هان؟ بهش گفتم اگه بدتر بود چی؟ گفت به درک. به درک. به درک. فقط می‌خوام این روزها نباشم. میشه؟:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی از چه ماسک هایی واسه صورتت استفاده میکنی؟چند روز در هفته؟ب نظرت ماسک ورقه ای فایده ای داره؟

عزیزم ماسک های وارمی خوبن ماسک ورقه ای هم بد نیست بیشتر برای بعد پاکسازی که هفته ای یه بار تو خونه انجام میدم ماسک ورقه ای میزارم کلا ماسک ها زیاد تاثیرگذار نیستن

عزیزم ماسک های وارمی خوبن ماسک ورقه ای هم بد نیست بیشتر برای بعد پاکسازی که هفته ای یه بار تو خونه ا ...

گلم شما چجوری داخل خونه پاکسازی میکنید خیلی ممنون میشم جواب بدید

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
از کرمی استفاده میکنید راضی باشین اسمش میگین

عزیزم من از راکوتن استفاده میکردم

اگه برای تیرگی‌ زیرچشم میخوای باید دنبال دور چشمی باشی که ترکیباتش ویتامین سی و کافئین و چای سبز‌باشه

مثل راکوتن ،بلفامد سی، درماتیپیک،ویتالایر

اگه مستعد میلیا هستی از دورچشمی که به صورت سرم استفاده کن در کل دورچشم ها برای تیرگی تاثیر کمی‌دارن تیرگی زیر چشم بیشتر منشا داخلی داره بی خوابی،کم خونی، تغذیه، وراثت

گلم شما چجوری داخل خونه پاکسازی میکنید خیلی ممنون میشم جواب بدید

رو پوست تمیز چند نوع ماسک میزارم میشورم تونر میزنم بعد روتین پوستیمو انجام میدم بعد ضدافتاب میزنم روتین پوستی معمولی یعنی شوینده صورت تونر آبرسان ضدآفتاب 

رو پوست تمیز چند نوع ماسک میزارم میشورم تونر میزنم بعد روتین پوستیمو انجام میدم بعد ضدافتاب میزنم رو ...

مرسی عزیزدلم چقد خوب ک انقد ب پوستت میرسی😍👌

وزن فعلی۵۵💙هدف اول ۵۸💚هدف دوم ۶۰💜هدف سوم6۳💛
رو سه نقطه که میزنم نوشته گزارش تاپیک

نه رو سه نقطه ای باید بزنی که مختص پیامای خودته

در ضمن زمان ویرایش پست محدوده 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚

اسی جان،امکان داره که کرم دور چشمی وجود داشته باشه که هم ویتامین سی تو ترکیباتش وجود داشته باشه و هم ضد چروک باشه؟اخه من شنیدم کرمای دور چشم دو نوعن یا روشن کننده هستن و یا ضدچروک هستن

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم...خواهش میکنم برای زندگی زناشوییم دعا کنید💚
یعنی شما میگی از کرمای لایه بردار استفاده نکنیم و به جاش از سفیدآب استفاده کنیم؟

نه عزیزم این حرفو نزدم 

بعد از لایه بردار باید یکسره ضدآفتاب بزنی و دو سه بار فراموش کنی چون پوست نازک میشه سریع لکه میفته

هیچ دکتری هم استفاده مداوم از لایه بردار رو توصیه نمیکنه نهایت دوماه یکبار وگرنه بیشترش به شدت پوستو نازک و حساس میکنه به نور خورشید 

لایه بردار پوستو تمیز میکنه سفید اب هم واقعا واسه پوست من همین کارو انجام داد پوستمو تمیز میکنه و صاف 

میشه بگید از کجا خریدین؟ اخه بیشتر میگن فیکش تو بازاره منم نخریدم صورتم لک داره ننیرن خیلی ناراحتم خ ...

از یع آنلاین شاپ تو اینستا

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......