2777
2789
عنوان

فاز این آدم چیه 😑😑

53 بازدید | 5 پست

یه دختر بود که بایه پسر فرار کرد همو دوست‌داشتن

ازدواج کردن 

بعد فهمیدم پسر دوتا داداش بزرگ داره و یه پدر مادرش هم فوت کرده 

پسره بازنش و پدر بردار هاش تو یه خونه زندگی میکردند 

بعداً فهمیدم دختره عاشق بردار شوهرش شده و با اون ریخته رو هم 

چند روز پیش شنیدم هم تو غذای پدر شوهرش هم شوهرش سم ریخته انارو بردن بیمارستان 

خودش هم از سم خورده اونو هم بردن بیمارستان 

حال پدر و شوهرش خوب شده 

شوهرش اینو برده گذاشته تیمارستان 😑😑😑

دختره هم همش ۱۶سالشه شوهرش دیدم خیلی خوشگله فازش نمیفهمم

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

۱۶ سالشه

اره

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب دیگه بچه بوده ازدواج کرده ...فیلم و سریال ترکیه ای دیده رفته عاشق برادر شوهرش شده...چطوری کدوم دک ...

دقیقا نمی‌دونم منم از دوست صمیمیش شنیدم