2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان نی نی سایت چشام خسته میشه لالامیکنم😁

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
چرا؟؟

نمیدونم تو دلم غصس اتفاقیم نیفتاده ها فقط حس میکنم شوهرم فک‌میکنه من بخاطر مشکلات شخصیم فقط دارم تلاش میکنم در حالی ک واسه رابطمون دارم‌رو خودم کار میکنم حالا ک داره نوبت اون میشه انگار میخواد فرار کنه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
آخی بچه داریم سخته ها

خیلیی😐 حالا اینو بخوابانم باید برم تو کار بعدی اون یکی رو بخوابونم 

بعدم به سختی پاشم برم کارای فردامو انجام بدم که باید برم سر کار

مامان دوتا جوجه وروجک و شیطونم🥺😍
باهاش حرف بزن خب درد دل کن خودتو خالی کن

خیلی خوبه ها ولی امروز بخاطر اینکه من کم‌میرم خونشون و داشتم توضیح میدادم چرا بدش اومد دیگه درست حسابی باهام حرف نزد بخاطر رفتار خودشه ک‌ کم‌میرم خونشون معذبم همش خودش زیاد نمیاد مامان بابامو ببینه برا منم مهم نیس میاد پیشم میریم اتاق خودم ولی من میرم همش باید وسطشون باشم بهشم‌میگم میگه من مردم فرق داره 

به روان شناسمم‌گفتم تایید میکرد راهکارم داد ولی خب دیگه 

بیخیال فردا درست میشه

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...