2777
2789
خیلیی😐 حالا اینو بخوابانم باید برم تو کار بعدی اون یکی رو بخوابونم  بعدم به سختی پاشم برم کار ...

وای شاغلم هستی 

پس خیلی زن قوی و مستقلی هستی ان شاالله بهترینا رو‌خدا بهت بده

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
وای شاغلم هستی  پس خیلی زن قوی و مستقلی هستی ان شاالله بهترینا رو‌خدا بهت بده

اره شاغلم🤩 اما الان چند روزه دلم میخواد خونه دار میبودم

ممنون بابت لطفت عزیزم♥️

مامان دوتا جوجه وروجک و شیطونم🥺😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه ها ولی امروز بخاطر اینکه من کم‌میرم خونشون و داشتم توضیح میدادم چرا بدش اومد دیگه درست حسا ...

به مرور اخلاق هم رو بیشتر درک میکنید و میشناسید

واقعا بحران جدی ای نداری،باید با اخلاقیات و روحیات یه آدم جدید آشنا بشی و کنار بیای و این اولش سخته به مرور بهتر میشی متوجه میشی که ایشون مثل تو فکر نمیکنه و اشکالی هم نداره

خیلی خوبه ها ولی امروز بخاطر اینکه من کم‌میرم خونشون و داشتم توضیح میدادم چرا بدش اومد دیگه درست حسا ...

فعلا هنوز اول راهی کم کم با اخلاق هم خو میگیرید نگران نباش گل من🤩

به مرور اخلاق هم رو بیشتر درک میکنید و میشناسید واقعا بحران جدی ای نداری،باید با اخلاقیات و روحیات ...

۴ساله باهمیم یکساله عقد کردیم تا وقتی مشکل از من باشه پیش روان شناس رفتن اشکالی نداره از نظرش 

اصلا نمیتونه درک کنه ک برام سخته میخواد بقیه رو راضی نگه داره 

درسته بحران نیس واقعا و‌منم تاحالا از پس همه چی براومدم 

فقط امشب چون گف لطفا پیام‌نده و ی سری چیزای دیگه یکم ناراحت شدم خواستم ک تو دلم نمونه فردا که بشه همه چی بهتر و وواضح تر میشه مرسی ک حرفامو خوندین خیلی بهم حس خوب داد بعد مدتها دارم با آدمای جدید ارتباط میگیرم حالمو خوب میکنه

فعلا هنوز اول راهی کم کم با اخلاق هم خو میگیرید نگران نباش گل من🤩

اره همینطوره کم کم بیشتر همو می پذیریم مرسی ک باهام حرف زدین🥰

۴ساله باهمیم یکساله عقد کردیم تا وقتی مشکل از من باشه پیش روان شناس رفتن اشکالی نداره از نظرش  ...

درست میشه همه چی حالا ناراحت بوده شاید یه چیزی گفته دیگه به دل نگیر

نگران نباش،بی خواب شدی بخاطر اونه بیشتر فکرت مشغوله

منم خوشحال شدم صحب کردم باهات

امیدوارم به زودی افکارت مملو از آرامش و خوشی  و خواب راحت باشه

درست میشه همه چی حالا ناراحت بوده شاید یه چیزی گفته دیگه به دل نگیر نگران نباش،بی خواب شدی بخاطر او ...

ممنونم همچنین عزیزم♥️

فقط گلم با دل پاکت واسم دعا کن  هفته بعد عمل دارم و با دو تا بچه مطمئنم خیلی سختمه🥺

ان شاالله عزیزم عمل راحتی داشته باشین و اذیت نشین 

خدا خودش کمک میکنه نمی‌ذاره دست تنها بمونین🥰

ان شاالله عزیزم عمل راحتی داشته باشین و اذیت نشین  خدا خودش کمک میکنه نمی‌ذاره دست تنها بمونین ...

انشالله که خدا همراهم باشه راه خیلی سختی رو در پیش دارم