2777
2789
عنوان

بااین حرف شوهرم بدجوری خورد شدم

2021 بازدید | 48 پست

امروز هوا ابری بود یه باد خنکیم میوزید که نگو خلاصه رفتم توپارک   شوهرمم سرکار نرفته بود  توخیابون بود

زنگ زدم بهش من پارکم بیا باهم قدم بزنیم  هوا عالیه گفت رفیقم باهامه تنهایی قدم بزن خیلی قلبم شکست اخه  تواین ۸ سال زندگی نه پارک رفتیم نه کافه نه رستوران  بعدش اومدم خونه بهش گفتم چرا نیومدی گفت رفیقم باهام بود خجالت میکشیدم تورا ببینه تو بی چادری وزنای اون محجبه 

البته بگم که من یه دختر محجبه بودم اومدم خاستگاریم ولی گفت من زنای بی چادرو دوست دارم باکلاسن الان دیگه اینجوری گفت هرروز منا بایکی مقایسه میکنه فلانی سرکاره فلانی  اینطوره اونطوره💔

گفتم یکم درد ودل کنم سبک شم اخه به خانوادم که میگم  میگن بابا گیر نده بساز میگن زنم گرفت توباید بسازی 

من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو چرا دوست صمیمی نداری وقتی اون داره؟ توام دوست صمیمی داشته باش پارک رفتی تنها نباشی

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

یعنی چی زنم گرفت تو باید بسازی!!!!!!😳

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

شوهرت تکلیفش با خودش معلوم نیست و همسرشم اسیر افکار اشتباه خودش کرده.شما خودت باش و به دل خودت نگاه کن. با دل خودت زندگی کنی بعدا افسوس نمیخوری عزیز

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !

من که میگم از ماست که بر ماست 

اتفاقا الان توی تاپیک پر بازدیدی بودم که شوهرش به خاطر حقوق و کار میخواستش 

ما خانوما اصلا عزت نفس و اعتماد به نفس درست رفتار کردن نداریم همین باعث میشه دیگران هر حرفی و هر کاری دلشون خواست نسبت به ما انجام بدن 

People are asleep and when they die ,they waken 

شاید زیادی بی حجاب شدی 😂

احتمالا مانتویی با حجاب منظورش بوده 😂

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

شوهر منم هی میگه رژتو پاک کن، نمیدونم چرا بعد 8سال براش عادی نشده😂😂😂

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن

هیچ وقت از چیزی که هستی خجالت نکش بگو من باید خجالت بکشم که تو شوهر می یکم اعتماد بنفس داشته باش تو مثل جاریمی دقیقا اونم شوهرش مثل مال توعه الان تنها همه جا میره میاد انگار شوهرش نیست اهمیت نمیده بهش البته دنبال خیانت نیست جاریم ولی تفریحش با بچشه

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

خخخ  حالا شما شوهرت اینجوره من داداشم اینجوریه  خجالت میکشه از من و مامانم  که چادری نیسیتیم تا یکی از اشناش  و رفیقاش میبینه  فقط میخاد مارو دک کنه  ک مارو نبیننن که چادری نیستیم

همون موقع خواستگاری باید می گفتی من خودم هستم نه کس دیگه. تو باید خودت باشی، وقتی مقایسه می کنه یعنی تو رو نمی خواد به راحتی! تو مجبوری هر روز نقش یکی دیگه رو که آقا تو خیابون دیده بازی کنی. 

به امید دنیایی زیبا و سرشار از صلح و دوستی🤍 لطفا حرف منطقی و عاقلانه بزنید، تا حرف منطقی بشنوید.